≫ 

NEVEROVATAN SLUČAJ: Pre 18 godina otela dete i odgajala ga kao svoje, ali stigla ju je kazna

Kidnapovana devojčica ne želi da stupi u kontakt sa svojim biološkim roditeljima i smatra kidnaperku svojom majkom

  • 0

Sud u Južnoj Africi osudio je na 10 godina zatvora ženu koja je pre skoro 20 godina kidnapovala novorođenče iz porodilišta i podizala ga kao svoje.

TRAGEDIJA U JUŽNOJ AFRICI: Izgorelo sirotište, osmoro mrtvih (FOTO)

Policija je uhapsila ženu (51) prošle godine kada su roditelji primetili devojčicu koja veoma liči na njihovu kćerku u školskom dvorištu, prenosi avaz.ba.

DNK analize pokazale su da se radi o rođenim sestrama. Sudija je rekao da je počinjeni zločin veoma ozbiljan, ali da su uzete u obzir i olakšavajuće okolnosti prilikom donošenja presude, kao što je to da optužena nema kriminalni dosije.

Kidnapovana devojčica ne želi da stupi u kontakt sa svojim biološkim roditeljima i smatra kidnaperku svojom majkom, javljaju lokalni mediji. Osuđena žena je kidnapovala devojčicu iz porodilišta pre nešto manje od 20 godina. Tužilaštvo je tražilo od suda kaznu od 15 godina zatvora.

Beba je ukradena od majke u bolnici u Cape Townu 1997. godine kada je imala samo tri dana. U javnosti je poznata kao Zefani Nurs, ime koje su joj dali biološki roditelji i koje je korišteno u medijima u godinama posle nestanka. Ona danas koristi ime koje joj je dala žena koja ju je kidnapovala i odgojila kao svoju kćerku, navodi AP.

Kidnaperka je vlasti zavarala tako što je dete prijavila kao svoje sa lažnim datumom rođenja.

Ovu priču možete da pogledate ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA