U OVOM GRADU SE ZA SAMO 4 SATA 27 LJUDI PREDOZIRALO: Svi su bili blizu jedni drugima, nešto je bilo pomešano sa heroinom?!

Policija se nada da će medicinski stručnjaci uspeti da toksikološkom analizom utvrde koja supstanca je eventualno bila dodata u heroin

  • 3

Čak 27 slučajeva uzimanja prekomerne doze heroina zabeležena su u ponedeljak u gradu Hantington u SAD u roku od samo četiri sata, a jedan je bio smrtonosan.

 

Dozvolila je dileru da joj siluje ćerku u zamenu za drogu. STIGLA JU JE STRAŠNA KAZNA!

 

Svi slučajevi zabeleženi su u krugu od dva kilometra, pa se pretpostavlja da je droga došla od istog distributera, kao i da je u nju bila umešana još neka supstanca, koja je izazvala ovako brojne tragične slučajeve, prenosi američka mreža CNN

 

Lokalna policija saopštila je da nije zaplenila drogu kod žrtava, ali da se nada da će medicinski stručnjaci uspeti da toksikološkom analizom utvrde koja supstanca je eventualno bila dodata u heroin.

 

Hantington ima oko 50.000 stanovnika i suočava se sa 18 do 20 "overdoziranja" nedeljno, pa se slučaj od ponedeljka smatra za "katastrofalan".

 

Savezna država Zapadna Virdžinija u kojoj se nalazi i Hantington, prema podacima zdravstvenih vlasti iz 2014. godine, imala je najveći broj smrtnih isnoda predoziranja kod narkomana u čitavoj SAD.

 

- Suviše je rano da kažemo sa čime je heroin, u ovom slučaju, bio pomešan, ali sumnjamo na fentanil, ili nešto drugo - rekao je jedan zvaničnik, navodeći da je u opticaju veoma malo čistog heroina.

 

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi milojko@

    18. avgust 2016 | 21:08

    Neko im nasuo drogu u heroin

  • Ja

    19. avgust 2016 | 10:11

    Marko Nicovic,bivsi policajac,izvrstan operativac,covek koji je ekspert za narko trziste je vise puta govorio na raznm medijima:"Narkomani ni ne zanaju kakvo djubre unose u svoje nozdrve ili vene.."To sto oni zovu heroinom je proslo,kako se to ulicnim zargonom kaze,3-4ruke,i toliko puta je bilo"seceno"(sa raznim paracetamolima,cak i misomorom,strasno)..Da do narkomana dolazi heroin,koji zapravo ima samo 5%heroina u sebi.A kada se na ulici pojavi 10%,ili15%jak heroin,narkomani masovno overavaju,posto im je tako"cist"heroin"prejak"..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA