"UČK JAŠARI" U PROKUPLJU: Jezivi grafit preplašio građane!

Prokuplje je prva veća sredina između Niša i Podujeva i kroz ovu opštinu prolaze teretnjaci i sva vozila koja idu ka administrativnom prelazu Merdare koji KiM povezuje sa užom Srbijom

  • 34

Na stepeništu kod železničkog mosta u centru Prokuplja u subotu popodne pojavio se grafit "UČK JASHARI", koji ukazuje na albansku pretnju i zbunio Prokupčane. Za sada se ne zna ko ga je napisao, ali je izazvao pometnju.

Ovako su na Kosovu PROSLAVILI POBEDU ZLATNIH VATERPOLISTA!

On je napisan crnim autolakom preko čitavog stepeništa, koje koriste radnici iz centra grada kada dolaze do bolnice, ili na posao u jedno od preduzeća koje je u ovom delu grada.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ujutro kada sam prošao ovim putem nije ga bilo, a popodne kada sam se vraćao sa posla sam ga video. Siguran sam da je u pitanju pretnja - kaže Prokupčanin koji nam je javio za grafit.

NA SRPSKU CRKVU U ZAGREBU BAČENA FARBA: Vandali pokušali da oskrnave Saborni hram

Prokuplje je prva veća sredina između Niša i Podujeva i kroz ovu opštinu prolaze teretnjaci i sva vozila koja idu ka administrativnom prelazu Merdare koji KiM povezuje sa užom Srbijom.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    30. avgust 2016 | 09:18

    Ako ,ako . Tako nam i treba kada u Srbiji nema "Crne ruke".

  • JB012

    30. avgust 2016 | 08:34

    Iskreno rečeno ja sumnjam da je ovo napisao neki Šiptar. Ovo nije pravilno napisano. To je neki naš kreten bio. Ugledao se na onog iz Hrvatske.

  • Boban

    30. avgust 2016 | 08:37

    Samo budala moze poverovati da su ovo shiptari napisali,vidi se iz aviona da je ovo pisala nepismena osoba koja cak i shiptarski ne sna! Shiptari pisu UQK

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA