Operisana devojčica čiji su roditelji stradali u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Zvornika

Devočica je sinoć primljena u UKC Tuzla sa višestrukim povredama, nalazi se pod stalnim nadzorom lekara i u toku dana će se pristupiti njenom buđenju

  • 0

Četvorogodišnja devojčica iz Beograda, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći kod Milića u blizini Zvornika, operisana je na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, potvrđeno je danas.

STRAVIČAN UDES KOD ZVORNIKA: Muž i žena iz Beograda poginuli, devojčica (4) teško povređena

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na magistralnom putu Milići-Zvornik, u mestu Vukšić Polje, poginuo je bračni par iz Srbije, lekar Đorđe i njegova supruga Nina P, prenosi Srna.

Njihova kćerka, koja je bila u automobilu, prevezena je, nakon ukazane lekarske pomoći u Domu zdravlja Milići, u Opštu bolnicu u Zvornik, odakle je, uz medicinsku pratnju, upućena na UKC Tuzla.

U ovom centru kažu da je devojčica pod stalnim nadzorom lekara i da će se u toku dana pristupiti njenom buđenju.

Devočica je sinoć primljena u UKC Tuzla sa višestrukim povredama.

Ona je nakon saobraćajne nesreće dovezena u Kliničku ambulantu Opšte bolnice Zvornik u vrlo teškom zdravstvenom stanju i posle reanimacionog postupka i imobilizacije preloma ruke i noge, upućena na UKC Tuzla.

U nesreći, koja se dogodila jučle oko 15 i 15 sati učestvovao je kamion "mercedes" i automobil "škoda". Tela stradalih su ekipe Hitne pomoći duže vreme izvlačile iz smrskanog automobila.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA