Otišao trbuhom za kruhom, vraća se u kovčegu: Niko ne zna zašto je i kako Nikola preminuo

U svet je krenuo „trbuhom za kruhom“ verujući da će nadničenjem u tuđini ostvariti bar deo svojih snova

  • 2

Nikola Hadžiev (57) je pod čudnim i još uvek nerazjašnjenim okolnostima, preminuo u Švajcarskoj.

 

SRBIN I MAKEDONAC ZAVRŠILI IZA REŠETAKA zbog izazivanja nesreće u kojoj su poginuli roditelji dečaka (7)

 

Nikole Hadžieva iz strumičkog kraja, na jugu Makedonije, je ove godine otišao na pečalbu u Švajcarsku.

 

U svet je krenuo „trbuhom za kruhom“ verujući da će nadničenjem u tuđini ostvariti bar deo svojih snova. Put ga je odveo u Švajcarsku, odakle će, na žalost, biti vraćen u sanduku.

 

Poslednji kontakt sa Nikolom Hadžievim njegova porodica je imala 10. jula. U početku ih to nije mnogo sekiralo, ali pošto nisu uspeli da stupe u vezu sa njim skoro mesec dana, počeli su ozbiljno da se brinu. Tek 10. avgusta, supruga Hadžieva je vlastima u Švajcarskoj prijavila njegov nestanak.

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Policija se digla na noge i ubrzo saopštila da su pronađeni ostatci ljudskog tela na planini Onsernone, za koje se veruje da pripadaju nestalom Hadžievom.

 

Tu vest prvi su objavili švajcarski mediji, a list TIO naglašava da je smrt nastupila pod čudnim i još nerazjašnjenim okolnostima. Ozbiljne kritike TIO je uputio i na račun gazda firme u kojoj je radio Nikola Hadžiev zato što su bili neodgovorni i nisu vlastima prijavili da se njihov zapolen dugo vremena ne pojavljuje na poslu.

 

Smrt Hadžieva su potvrdili njegovi bliski rođaci veleći da je cela familija potresena.

 

Oni očekuju da će slučaj, koji vode švajcarske vlasti, brzo biti rešen, nakon čega će telo pokojnika biti poslato u Makedoniju da dostojno bude sahranjen.

 

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosna

    8. septembar 2016 | 23:26

    Akoje radio na crno nema sanse da ga gazda prijavi ! Prvo on nije imi dozvolu Za rad tako da ga nemize nitko u Firmi prijaviti.tako idu na planine rade moleraj na hitelima . prihavite firmu i bovine koje su objavile da je mrtav.100% je pao sa zgrade na planini. Gazda nije mogao ga nikako prijaviti to su ogromne kazne i d'Ode do zatvaranja firme. Samo tuziti gaz du kod kogaje radio on mira znati kako je mrtav!!! Jadna porodica !! Traité Od drzave ostetu da vam plate......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA