≫ 

Gradonačelnik Novog Sada čestitao zlatnu medalju Borislavi Perić - Ranković

Gradonačelnik je takođe čestitao uspeh Nadi Matić i Mitru Palikući, članovima STK osoba sa invaliditetom ''SPIN'' Novi Sad, koji su osvojili bronzane medalje

  • 2

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je zlatnu medalju u stonom tenisu Borislavi Perić - Ranković, osvojenu na Paraolimpijskim igrama u Riju.

BRAVO: Borislava osvojila zlato za Srbiju u Riju, a Nada Matić bronzu!

- Uspeh sportista iz Novog Sada uvek nas obraduje, ali uspeh na Paraolimpijskim igrama je zaista poseban razlog za radost. Čestitam našoj Borislavi Perić-Ranković na zlatnoj medalji i zahvaljujem joj se što pronosi ime Novog Sada na najbolji način, ali ona je i mnogo više od toga. Borislava i njene kolege svojim primerom pokazuju da za snažne i odvažne, i za sve one koje vera nikada ne napušta granice ne postoje. Oni su uzori na koje treba svi da se ugledamo. Želim im još mnogo uspeha i sreće u životu – rekao je Vučević čestitajući Borislavi Perić-Ranković osvojeno zlato.

Gradonačelnik je takođe čestitao uspeh Nadi Matić i Mitru Palikući, članovima STK osoba sa invaliditetom ''SPIN'' Novi Sad, koji su osvojili bronzane medalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA