≫ 

ONE SU OPASNIJE OD NAJOPASNIJIH KRIMINALACA: A toliko su lepe da niko ne želi da ih hapsi! (FOTO)

Na poternicama je sve više lepotica i to sa debelim dosijeima kojih se ne bi postideli ni mafijaški šefovi

  • 7

Bivša "Playboy" zečica i misica BiH Slobodanka Boba Tošić, koja se od pre nekoliko dana nalazi na Interpolovoj crvenoj listi begunaca, jedna je od najatraktivnijih svetskih kriminalki, ali, sudeći prema listi poternica Interpola, Europola i drugih agencija, u veoma jakoj konkurenciji.

 

SPLIĆANKA OD 2012. NA INTERPOLOVOJ POTERNICI: Predala se policiji posle 4 godine bekstva! (FOTO)

 

Na poternicama je sve više lepotica, i to sa debelim dosijeima kojih se ne bi postideli ni mafijaški šefovi, prenosi avaz.ba.

 

Sudeći prema fotografijama na internetu, uz Bobu Tošić, najizazovnija žena s Interpolove liste bila je Endži Vu Ha (Angie), DJ iz Las Vegasa. Možda bi klubovi još uživali u veselim ritmovima DJ-ice da nije pokušala da svoju sedmogodišnju devojčicu, bez znanja i dozvole drugog roditelja nakon što je izgubila starateljstvo nad njom, odvede u Kinu. Završila je iza rešetaka po nalogu Interpola, a bivši muž, koju ju je prijavljeno, da apsurd bude veći, uopšte nije želeo devojčicu pri rođenju.

 

Još jedna atraktivna Bosanka je na Interpolovoj listi, Šejla Kajtezović, austrijska državljanka poreklom iz Bihaća, koja je neovlašćeno proizvodila i prodavala opojne droge.

 

Marina Sesilija Ketunen (Cecilia Kettunen) ove godine neće ići  rodnu Finsku na odmor, a razlog je pronevera veće količine novca. Finska je traži, a Marina bi mogla da ode na odmor van Evrope kako bi umakla Europolu. Ova plavuša nalazi se među 50 najtraženijih kriminalaca po listi Europola.

 

Foto: Europol, MUP BiH

Foto: Europol, MUP BiH

 

Azerbejdžanka Mamdova Sorat, jedno od najlepših lica s Interpolove poternice, tereti se za trgovinu ljudima, podsticanje na prostituciju i učešće u njoj.

 

Falsifikovanje administrativnih dokumenata, trgovina ljudima, ubistvo i nanošenje teških povreda doveli su Efi Irodotu na Europol žute poternice. Tridesetogodišnjakinja poreklom s Kipra traži se od 2007. godine.

 

Trejsi Šenon Nesl (Traci Shannon Nessl) ne biste želeli da sretnete u mračnoj ulici. Poznata je po sivim očima i plavoj kosi, ali na Interpolovoj poternici poznatija je po ubistvu.

 

Bautista Ramona Belen parira plavokosim lepoticama na listama širom sveta, ali i na Interpolovoj. Tražena je zbog ubistva.

 

Foto: Facebook/Stéphanie Beaudoin

Foto: Facebook/Stéphanie Beaudoin

 

Prema navodima svetskih medija, najseksi kriminalka sveta je Stefani Bodoan (Stephanie Beaudoin). Ima samo 21 godinu, prema nekim informacijama i ona se nalazila na Interpolovoj listi. Njen dosije težak je 114 prekršaja za pljačku i posedovanje oružja, a umešana je u čak 42 provale. Stefani je medicinska sestra.

 

Iako nije na Interpolovoj potjernici, kriminalka Gloribel Sorano veliki je problem za policiju Bronksa. Nakon što je svoju koleginicu pretukla pajserom i pobegla, policija se dala u potragu za njom. To je nije uplašilo pa je tokom potere profile na društvenim mrežama redovno osvežavala selfijima i slikama hrane koju je konzumirala.

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA