≫ 

SRPSKI POLICAJCI UPALI U KUĆU I UGLEDALI OGROMNU ŠUMU: U njoj je bilo čak 20 MILIONA EVRA! (VIDEO) (FOTO)

Ministar je precizirao da je tokom akcije zaplenjeno 303 kilograma kokaina, 96 kilograma kanabisa, 106 kilograma hašiša kao i sedam laboratorija za proizvodnju marihuane u kojima je otkriveno više od 36.000 stabljika

  • 10

U zajedničkoj akciji srpske i nemačke policije zadat je veliki udarac organizovanim narko kartelima, uhapšeno je 30 osoba, a u akciji srpske policije uhapšene su 123 osobe u više gradova zbog sumnje da su počinili krivična dela iz oblasti opšteg i organizovanog kriminala.

- Zajedničkim radom i uz dobru saradnju Srbije i Nemačke, tokom 13 meseci duge istrage, u okviru jednog zajedničkog istražnog tima, uhapšeno je 30 osoba osumnjičenih da su se bavili organizacijom i prometom narkotika. Za tri osobe se još traga - rekao je ministar Nebojša Stefanović na konferenciji za novinare u palati "Srbija".

STEFANOVIĆ: Uhapšeno na desetine ljudi zbog šverca kokaina

Ministar je precizirao da je tokom akcije zaplenjeno 303 kilograma kokaina, 96 kilograma kanabisa, 106 kilograma hašiša kao i sedam laboratorija za proizvodnju marihuane u kojima je otkriveno više od 36.000 stabljika.

SRPSKI SPECIJALCI UPALI U JAZBINE OKORELIH MAFIJAŠA: Pogledajte kako su ih izvlačili iz kreveta i HAPSILI (VIDEO)

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Vrednost zaplenjenih narkotika, kako je naveo, na uličnom tržištu procenjuje se na više od dvadeset miliona evra, a tokom akcije zaplenjena je i veća količina novca i oružja.

Pogledajte kako je hapšenje izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabrinut

    13. septembar 2016 | 17:12

    A zasto marihuana, kada je marihuana lek??!! U to sam se licno uverio! Izlecen sam od teskog oblika leukemije i niko zivi ne moze da mi pobije tu tvrdnju! Marihuana je lek!

  • RSK

    13. septembar 2016 | 15:53

    Pa džaba, kad su već isti ti svi pušteni, ZBOG nedostatka dokaza !!!

  • Deni

    13. septembar 2016 | 18:07

    Čak ne dozvoljavaju da se neko bavi poljoprivredom koja je spala na niske grane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA