HILARI KLINTON IMA DVOJNICU: A teoretičari zavere misle da su ovo DOKAZI (FOTO)

Nakon ovakvih napisa, nije trebalo mnogo da se raširi teorija zavere koja oporavak Klontonove pripisuje postojanju njene dublerke

  • 1

Nakon što je, zbog zdravstvenih problema, napustila ceremoniju obeležavanja godišnjice terorističkih napada 11. septembra 2001. godine, posle čega joj je dijagnostikovana pneumonija, pojavila se teorija zavere da Hilari Klinton ima dvojnicu.

HILARI KLINTON IMA UPALU PLUĆA: Da li će to uticati na IZBORNU KAMPANJU? (VIDEO)

Zvanična verzija nemilog događaja u vidu kolabiranja kandidatkinje američkih demokrata za predsednika SAD kaže da je Klintonova odmah sprovedena u bolnicu, u kojoj joj je ukazana pomoć, posle čega je prebačena u stan svoje ćerke.

Pošto joj je konstatovana pneumonija, a Hilari se pridigla iz postelje, na odlasku iz Čelzinog stana usnimljena je kako maše fotoreporterima i poručuje im da se dobro oseća.

Oštro oko nekih od njih, međutim, primetilo je izvesne razlike pre i posle "pneumonije", čemu je prethodilo posanje Njujork Posta, u kom je navedeno da se Klintova prekjuče jeste uputila ka bolnici, ali da je njen automobil pre toga skrenuo pravo ka Čelzinoj kući.

Ova izmena rute, navodno, imala je za cilj da spreči eventualno odavanje informacija do kog bi verovatno došlo da Hilari nisu pregledali njeni lični lekari. Nakon ovakvih napisa, nije trebalo mnogo da se raširi teorija zavere koja oporavak Klontonove pripisuje postojanju njene dublerke.

Njeni pobornici smatraju da je umesto Hilari, novinarima mahala njena dvojnica, budući da Klintonova "previše dobro izgleda" čak i za nekoga ko se oporavio.

A ukoliko potencijalna predsednica SAD zaista ima dublerku - dotična gospođa je "upravo" dobila kompliment od nekoliko stotina hiljada Amerikanaca - ako ne i miliona - koji veruju u ovu ideju.

Da sve bude još zanimljivije, Hilari već ima dvojnicu: Terezu Barnvel koja je do sad zaradila silan novac slikajući se kao Hilari Klinton.

Kreatori ove teorije smatraju da je Hilari zato još lakše došla na ideju o tome da bi neko, u ovoj situaciji, mogao da je zameni, barem na slici.

(Telegraf.rs / News.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stepa

    14. septembar 2016 | 19:57

    E sad, koja je tuberan, koja se sobalila na sred ulice a koja je od njih istrcala na ulicu(pola sata kasnije) kao devojcica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA