TEREZA JE DVOJNICA KLINTONOVE: Evo šta joj je rekla kad su se prvi put videle i kad je zamenila Hilari (FOTO) (VIDEO)

- Pitala sam je da li joj je ikad iko rekao da liči na mene, što joj je bilo izuzetno zabavno - rekla je dvojnica Klintonovoj kada su se prvi put srele

  • 1

Tereza Barnvel je nekada bila direktorka jedne marketinške agencije, ali pre 23 godine našla se na velikoj životnoj raskrsnici jer je počela da radi novi posao - postala je dvojnica Hilari Klinton.

 

HILARI KLINTON IMA DVOJNICU: A teoretičari zavere misle da su ovo DOKAZI (FOTO)

 

Sebe opisuje na na svojoj veb-stranici, kao "američkog najpoznatijeg i najsvestranijeg imitatora Hilari Klinton".

 

Ona je 1993. godine napustila svoj posao jer je Kalifornija primetila da upadljivo liči na tadašnju prvu damu. Danas zarađuje oko 10.000 dolara mesečno za imitiranje kandidata demokrata.

 

- Ne mogu ni namirnice da kupim a da se ne desi da neko govori nešto o tome ili da ostaje šokiran što ja kupujem nešto kao što su banane, jer misle da sam stvarno Hilari. Jednom je grupa japanskih turista toliko bila srećna kad me je ugledala, jer su apsolutno svi verovali da sam ja Hilari - rekla je Barnvel.

 

 

Putovala je svetom i imala na stotine nastupa, među kojima je redovno učestvovanje u američkoj emisiji "Večerašnji šou" sa Džej Leno. Pojavila se u ovoj emisiji više od 30 puta, kao i u seriji "Dadilja".

 

 

Njena stranica na IMBD-u je ispunjena ulogama Klintonove, a komičari je još uvek pozivaju da igra Hilari u njihovim komedijama.

 

 

 

Ono što je zanimljivo je da je Tereza 2011. godine dobila poziv od agencije da je fotografiše čuveni fotograf Alison Džekson u Londonu. Pristala je a zatim i saznala da će na tom snimanju biti i sa osnivačem Vikiliksa Džulijanom Asanžom.

 

- Kada sam saznala da će tu biti i Asanž, moje srce je stalo. Nadala sam se da se FBI neće pojaviti na mojim vratima - objasnila je taj događaj kada su je uslikali sa Asanžom i čovekom sa Bliskog Istoka dok igraju karte, a ova fotografija je objavljena u evropskom časopisu.

 

 

Inače, ona se sa Klinntonovom susrela samo jednom 1996. godine na potpisivanju knjige u Los Anđelesu. Rekla je da se trudila da izbegne Klintonovu.

 

Foto: Profimedia/Caters News

Foto: Profimedia/Caters News

 

- Osećala sam se kao da me prati, gdegod da sam otišla, Hilari bi se ubrzo nakon toga pojavila - postalo je teško jer sam mislila da će njoj biti malo jezivo da sretne svoju dvojnicu u stvarnom životu. Pitala sam je da li joj je ikad iko rekao da liči na mene, što joj je bilo izuzetno zabavno - rekla je Barnvel i dodala da je Klintova bila "zaista divna".

 

Foto: Profimedia/Caters News

Foto: Profimedia/Caters News

 

Klintonova joj je čak uzvratila šalom i rekla da može da ide preuzme njene funkcije i ide na događaje.

 

 

Ovih dana su se na društvenim mrežama pojavile teorije da je Klintonova koristila dvojnicu 11. septembra, a korisnici su upoređivali fotografije sa nekim prethodnim. Tako je i njena dvojnica opet postala popularna.

 

- Ja sam danas u Los Anđelesu, ne u Njujorku. Ok, ljudi, smirite se. Bila sam u Los Anđelesu celog dana. To je samo igranje sa teorijama zavere malih glava. Idite u krevet - napisala je na Tviteru.

 

 

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk/thesun.co.uk/ earnthenecklace.com/ heavy.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    14. septembar 2016 | 21:03

    Gurnite Klintonku pod led i postavite ovu damu za predsednika SAD.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA