JELENINOJ MAJCI SVE GORE: Hitno prebačena u bolnicu, ne želi da vidi Marjanoviće!

Nesrećnoj ženi se zdravstveno stanje znatno pogoršalo poslednjih mesec dana i pitanje je vremena koliko će još izdržati. Ne želi da vidi nikoga osim Zorana i Jane, a poslednja želja joj je da sazna ko je ubio njenu ćerku

  • 12

Zorica Krsmanović, majka monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović prebačena je hitno u bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. 

ZORICA KRSMANOVIĆ, MAJKA UBIJENE PEVAČICE: Ne bih se lečila kod Jelenine svekrve!

Nesrećnoj ženi se zdravstveno stanje znatno pogoršalo poslednjih mesec dana i pitanje je vremena koliko će još izdržati. Ne želi da vidi nikoga osim Zorana i Jane, a poslednja želja joj je da sazna ko je ubio njenu ćerku.

- Ne znam ko može, zato molim sve koji mogu da pomognu ili na bilo koji način imaju uticaja da mi otkriju ko mi je ubio mog anđela, moju Jecu. Ne interesuje me nikakvo suđenje, jer sam sigurna da ga neću dočekati. Samo da mi kažu ko je ubica i da u miru mogu da odem sa ovog sveta. On je ubio moje dete, šta ako je i Jana u opasnosti - kaže majka Zorica, prenose beogradski mediji.

ZAKLAO BIH JECINOG UBICU, PA I DA MI JE ROD ROĐENI: Zoran Marjanović kaže da neće imati milosti prema Jeleninom krvniku!

Njoj se zdravstveno stanje znatno pogoršalo posle poslednje magnetne rezonance, kada je primila tzv. kontrast.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Skroz sam požutela i primala sam infuziju skoro svaki dan, ali ništa mi nije bolje od nje. Bolovi su toliko jaki da nisam više mogla ni da sedim ni da ležim. Iskreno nije me toliko briga šta će biti sa mnom. Ako postoji drugi svet idem kod moje ćerke - kaže majka ubijene pevačice.

Njena poslednja želja je da dočeka da ubici pogleda u oči:

Samo da ga vidim, da vidim ko je imao snage da ubije onakvo dete, koje ni mrava nije zgazilo. Dete koje je uvek pomagalo drugima. Ne mogu pred nju sa sumnjom da će njeno ubistvo proći tek tako i da niko neće odgovarati - priča Zorica.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    15. septembar 2016 | 15:01

    Zalosno da zemlja zaplace

  • Ona

    15. septembar 2016 | 09:18

    Ajde vise ostavite ljude .....kome ne bi pozlilo od svih vasih natpisa i lupetanja

  • Nina

    15. septembar 2016 | 08:29

    Pimizi joj boze d'à izdrzi!! Nedo bog d'à ode d'à ne sazna KO ubi joj djete?? Doktori pomozite joj !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA