DONALD TRAMP JE POSTAO SUPERMEN DA BI UNIŠTIO HILARI: Ona je bolesna, a ja letim u odelu strip-junaka (VIDEO)

Donaldov bilbord nalazi se na sred Brodveja, nadomak kornera Zapadne 47. ulice, odakle će, nadaju se mnogi, uskoro biti skinut

  • 1

I ako ne pobedi na predstojećim izborima, Donald Tramp će ostati upamćen po nesvakidašnjoj kampanji u kojoj je bilo svega, a kad kažemo svega, mislimo i na Supermena.

POVRATAK KLINTONOVE: Osećam se dobro i sve mi je bolje, uskoro nastavljam kampanju!

Republikanski kandidat za budućeg predsednika iskoristio je zdravstveni gaf svoje rivalke Hilari Klinton, čija je zvanična dijagnoza upala pluća, da pokaže da je on spremniji i jači od nje.

U tu svrhu naručio je bilbord na kom je predstavljen kao Supermen, ne bi li birači - koje poziva da "Ameriku ponovo učine velikom - uvideli da je on "njihov čovek".

Oni koji se ne ubrajaju u njegove simpatizere, primetili su da je možda Hilari već i sama preokrenula bolest u svoju korist, makar i nesvesno: činjenica da je nastavila planirane govore i posete predviđene preciznim rasporedom aktivnosti u kampanji, uprkos lošem zdravstvenom stanju, pre govori o njenoj spremnosti i jačini, nego Trampovoj.

Donaldov bilbord nalazi se nasred Brodveja, nadomak kornera Zapadne 47. ulice, odakle će, nadaju se mnogi, uskoro biti skinut.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA