VEDRANA RUDAN POSLALA OPASNU PORUKU, O KOJOJ NIKO NE SME DA PRIČA: Evo ko su drogirani luđaci i bahate pijandure (VIDEO)

- Milanovićev pad melem je za moju dušu. Zadovoljna sam ovim izborima i zato jer su uništene proustaške stranke pa smo dokazali da Hrvatska nije zemlja ustašija – rekla je Rudan

  • 18

Sasvim Mala Stranka (SMS) je bila sastavni deo predizborne euforije u Hrvatskoj, a njen cilj je bio, kako tvrde njeni članovi, da upozori na nedostatke izbornog sistema i da podstakne ljude da izađu i glasaju. Njihova glavna karakteristika je što su humorom pokušali da skrenu pažnju hrvatske javnosti na apsurde u zemlji. Jedna od više poznatih i uticajnih ličnosti koji su podržali ovu stranku je i Vedrana Rudan, koja kao i ostatak stranke, nije očekivala ovakav uspeh na izborima.

VEDRANA RUDAN PONOVO ŠOKIRA BALKAN: Kad ja dođem na vlast... (VIDEO)

Ova stranka je očekivala izborni rezultat od 0,01 odsto glasova, tako da osvojenih 0,67 odsto, odnosno 1.335 glasova u prvoj izbornoj jedinici u kojoj su se jedino i kandidovali, smatra uspehom.

- Nismo očekivali ništa, već smo samo hteli dići glas protiv ovoga što se u Hrvatskoj događa. Niko nije ušao u Sabor, ali važnije je to što 15 hiljada ljudi podržava naš stav. Otkriće je da ima toliko pametnih u Hrvatskoj - rekla je Rudan.

Inače, početkom avgusta SMS je potvrdila njenu kandidaturu na parlamentarnim izborima i najavila da će "ako pobedi, postati ministarka straha i socijalne pomoći". Rudan je tom prilikom i opisala svoj "lični politički orgazam ulaskom u SMS".

- Svaka zemlja ima svog Hasanbegovića, ali jedno je sedeti u Saboru i prčkati po mobilnom telefonu, a drugo biti ministar i uništavati hrvatsku kulturu. Hasanbegovićeva pobeda je Pirova! - istakla je glasovima Zlatku Hasanbegoviću.

– Smatram da sam i sama delimično zaslužna za pad Milana Bandića jer sam milion puta u svom blogu upozoravala na gladnu decu u zagrebačkim vrtićima. Milanovićev pad melem je za moju dušu. Zadovoljna sam ovim izborima i zato jer su uništene proustaške stranke pa smo dokazali da Hrvatska nije zemlja ustašija – dodala je Rudan.

Ona tvrdi da je ovo za nju bio jednokratan projekat i da ne namerava da se bavi politikom jer, kako kaže, bira društvo.

VEDRANA RUDAN PONOVO PROVOCIRA: Ovom pesmom je zadala najjači udarac Hrvatskoj. Ali šta je to ubacila u flašu? (VIDEO)

Printskrin: Youtube / Slaven Hrvatin Printskrin: Youtube / Slaven Hrvatin

Vedrana Rudan je u svom obraćanju "dragim Zagrpčanima i Zagrepčanima" neposredno pred izbore istakla još neka sopstvena mišljenja, ali i stavove SMS-a. Ona je poslala opasnu poruku Hrvatima, o kojoj će se dugo pričati:

"Kampanja traje već neko vrijeme. Ni jedna stranka osim moje Sasvim male stranke, skraćeno SMS, nije potegnula pitanje gladi u zagrebačkim dječjim vrtićima. To esdepeovcima, mostovcima, hadezeovcima i ostalim lovcima na lovu nije bilo zanimljivo. Baš ih briga za zagrebačku djecu prepuštenu na milost i nemilost graditelju fontana. Njihova djeca ne idu u obične vrtiće, njihova djeca ne gladuju."

"Da li je u njima problem? Teško. Te lopine ne žive od analize životnih tema. Jebe se njima što u hrvatskim bolnicama cvate mrsa, što bolesnici umiru od sepse, što poslodavci sa radnicima sklapaju ugovore na dvadeset i četiri dana, njima se na sve prave teme je*e jer znaju s kim imaju posla. Vi koji već dvadeset i pet godina glasate za njih glasat ćete opet. Glasat ćete za gladnu djecu, za poludjelog gradonačelnika, za divljake i lopove svih profila, za bahate pijandure i drogirane luđake. Glasat ćete. I boljet će vas kurac za gladnu djecu."

"Rokćite, svinje. Vrijeme će pokazati da je naš narod žilav i da se nije rodio političar koji ga može toliko jebati koliko on može izdržati. A sve bi moglo biti drugačije da glasate za SMS. Nama je briga o stanju u zagrebačkim vrtićima od starta bila najstrašnija slika današnje Hrvatske. Samo nama. Neću vam reći da u prvoj izbornoj jedinici glasate za SMS. Vi ste se već odlučili za Bandića i njemu slične. Strašno je, drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, što ste se između svoje djece koju zločinci more glađu i zločinaca odlučili za zločince."

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs/ Izvor: vecernji.hr/ rudan.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijam

    15. septembar 2016 | 15:13

    Zena je genije bravo vedrana

  • Gile

    15. septembar 2016 | 15:39

    Kad citam njene tekstove ne znam dal sam u Srbiji ili u Hrvatskoj, ista nas sranja muce.

  • Janko

    15. septembar 2016 | 16:10

    Hrvatska ima bar jednog opozicionara koji ima petlju da kaze onosto misli, a Srbija osim Vedrane nema nikoga. Hvala Vedrana, budi jaka kao i do sada, zelimo ti puno srece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA