PROKLETSTVO PORODICA IZ DESPOTOVCA: Jasminov brat u zatvoru zbog silovanja i ubistva, Draganov se udavio

Jasmin je video da Dragan ne daje znake života, uzeo je pušku, istrčao iz vikendice na potesu Velike livade u blizini sela zatim izvršio je samoubistvo

  • 5

Ubistvo i samoubistvo u Plažanu kod Despotovca dodatno je podgrejalo priče o prokletstvu koje prati porodice Jasmina Jovanović (28) i Dragana Milutinović (48) iz tog sela, koji su nastradali kada je jedan od njih dvojice slučajno upucao ovog drugog, pa izvršio samoubistvo.

Tragedija u Despotovcu posle gulaša: Ubio drugara lovačkom puškom, pa sebe

Niko ne zna tačnu verziju tog događaja, ali kako se nezvanično saznaje, prilikom pokazivanja lovačkog karabina Jasmin je opalio pušku i usmrtio Dragana. Sa njima je bio i Jasminov brat od strica Slađan, koji je prišao da pomogne Draganu. Jasmin je video da Dragan ne daje znake života, uzeo je pušku i rekao Slađanu da on to ne može da izdrži, pa je istrčao iz vikendice na potesu Velike livade u blizini sela. Nakon što je to uradio, izvršio je samoubistvo.

- Nemam šta o tome da pričam i nemojte da me zovete džabe. Ne znam šta se dogodilo - rekla je Jovanka, majka pokojnog Jasmina, za beogradske medije.

Njen drugi sin Miljan, 2006. godine je silovao i ubio Milosavu Stojanović (92) iz istog sela i još je u zatvoru. Draganov otac Milan (71) slomljen od tuge, jedva je izustio da mu se kuća u proteklih sedam godina ugasila.

- Pre četiri godine sin Ljubiša (34) se udavio dok se kupao u banji, doživeo je srčani udar. Ne znam da li je neko prokletstvo ili šta je, ali ne znam šta sada da radim ovako sam. Pre toga su u razmaku od 40 dana umrli majka, otac i supruga - sa suzama priča Milan.

Njegovi rođaci se plaše jer je najavo da će izvršiti samoubistvo.

- On je mrtav čovek nakon tih silnih nesreća. Treba svi da pomognu Milanu jer ga je snašla nesreća za nesrećom - pričaju rođaci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dj

    19. septembar 2016 | 11:57

    Kakvo proklestvo? Bolesnici u mozak ! Svi phiatrijski skucaj ubiti najbokjeg druga?!! Jos mû brat silocao i ubio staricu kakva jeto porodica jos se komsije druze sa njim? Navuku na pricu ljude d'à kontaktiraju poslega ubije!!! Monstrumi!!!

  • marko

    21. septembar 2016 | 00:33

    mnogo mi je zao Milana

  • Dj

    21. septembar 2016 | 11:12

    Bolje dasi tu pusku sebi u d... Stavio nego sto sise sliko monstrume ! Da ubijes nevina covjeka Za nista!!!! Monstrum !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA