ZORAN KRIJE ISTINU O UBISTVU NJEGOVE JELENE? Policija na sve načine pokušava da slomi pevačicinog muža

- Cilj je da ga stalnim, upornim ispitivanjem nateraju da upadne u zamku i konačno progovori - rekao je sagovornik iz istrage, koji je objasnio zbog čega je Zoran Marjanović u periodu od dve nedelje bio desetak puta na ispitivanju

  • 62
 Zoran Marjanović, Porodica Marjanović na Groblju Jelene na grobu, groblje, borča, zbeg, ubijena Jelena Krsmanović Marjanović Foto: Telegraf

U poslednje dve nedelje, Zoran Marjanović je čak desetak puta bio pozivan na razgovor u MUP zbog ubistva njegove supruge, Jelene Marjanović. Inspektori koji rade na ovom slučaju, uvereni su u to da pevačicin muž zna bitne informacije, ali za to nemaju dokaze.

ZORAN MARJANOVIĆ PONOVO NA SASLUŠANJU: Novi dokazi u istrazi UBISTVA PEVAČICE, uskoro se može očekivati hapšenje!

Kako piše Informer, upravo zbog toga su odlučili da ga svakodnevno zovu na razgovor i unakrsnim pitanjima nateraju da popusti i kaže šta se dešavalao 2. aprila na nasipu Crvenka u Borči, gde je pevačica Jelena ubijena sa oko 30 udaraca u glavu.

ZNA KO JE UBICA, ALI NEMA DOKAZE? Zorica Krsmanović nezadovoljna istragom ubistva njene Jece!

Kako kaže izvor iz istrage ovog lista, na ispitivanjima Zoran je sve nervoziniji i deluje kao da je pitanje dana kada će "progovoriti".

TELO NA TERASI I ZAPALJENA SVEĆA KAO UVERTIRA? Rada Matić iznela šokantne detalje o Zorici Marjanović! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Policija od samog početka sumnja da Zoran zna neke bitne detalje o jeleninom ubistvu, a kako vreme prolazi sve su čvršći u tom uverenju. Jasno im je da, ako njega slome, praktično će rešiti slučaj. Zato su se opredelili za novu taktiku, u poslednje dve nedelje Zorana su barem deset puta zvali na razgovor. Cilj je da ga stalnim, upornim ispitivanjem nateraju da upadne u zamku i konačno progovori - priča sagovornik ovog lista i objašnjava kako to izgleda:

ZORAN MARJANOVIĆ U SUZAMA: Inspektori, recite ko je ubio moju Jecu!

- Insistiraju na najsitnijim detaljima, jer smatraju da Zoran neće moći baš sve da poveže i pokrije. Ispituju ga o jednoj stvari, a onda naglo pređu na drugu i tako ga zbunjuju. Posle nekoliko minuta ponovo mu traže odgovore na pitanja koje je već dao i hvataju ga u nelogičnosti. Posebno je "tanak" kada govori o redosledu nekih događaja na dan ubistva, tu se vidi da nije baš bilo sve onako kako je opisao. Zato su inspektori svesni da, ako Zoran nešto krije, a uvereni su da je tako, moraće negde da "pogreši" i da prizna sve što zna. Taktika već daje rezultate, jer je Zoran sve nervozniji, tokom razgovora se znoji, krši ruke, zamuckuje i inspektori smatraju da će uskoro da "pukne".

Foto: Telegraf.rsTV Foto: Telegraf.rsTV

Ovo su razlozi zbog kojih Jelenin ubica još uvek nije iza rešetaka!

Inače, dsadašnja istraga je pokazala da nema indicija da je Zoran učestvovao u ubistvu, ali sve ukazuje na to da je ovaj monstruozan zločin počinio neko iz porodice ili prijatelja.

- Baš zbog toga je Zoran ključna osoba u ovom slučaju. On svakako zna ko je i zašto imao motiv da ubije njegovu suprugu - priča sagovornik Informera.

S druge strane, policijski ekspert Marko Nicović smatra da je jasno da inspektori od samog početka sumnjaju da Zoran Marjanović zna nešto o ubistvu, ali da im nije rekao.

- Zoran možda pokušava da sakrije neke moćne ljude koji su mu zapretili. Ne verujem da je neko od članova porodice počinio zločin, jer koji je bio njihov interes da ubiju Jelenu? - upitao se Nicović.

Kriminolog Dobrivoje Radovanović je za ovaj list istakao da je policija namerno neko vreme "ostavila na miru" Zorana, kako se on ne bi opustio i napravio neku grešku.

Printskrin: Youtube/Grand Production Printskrin: Youtube/Grand Production

- Policija sigurno ima indicije da Zoran Marjanović nešto zna o ubistvu, čim su ga toliko puta zvali na saslušanje. Ovaj manevar često sprovode sve policije sveta kada se istražuju ubistva. Prvo su se sklonili jedno dva meseca i pustili Zorana na miru, ne bi li se on opustio i napravio neku grešku. Gotovo je sigurno u međuvreme uradio nešto neuobičajeno, što je privuklo pažnju policiji. Njegovo ponašanje pokazaće da li se iza zločina kriju dugovi, pretnje, ljbuav ili nešto treće - smatra ovaj kriminolog.

I izvor iz istrage za Srpski Telegraf je rekao da Zoran nešto krije i da se njegova svedočenja "ne poklapaju".

- Zoran zna mnogo više nego što je u prvi mah ispričao. Njegova prvobitna priča je bila vrlo sumnjiva, zbog toga je i bio zadržan 48 sati. Sada smo došli do novih saznanja koja njegovu priču čine još sumnjivijom. Zato je i pozvan da razjasni neke suprotnosti i nelogičnosti u svom iskazu, ali i posle najnovije runde razgovora, mnoge njegove tvrdnje su i dalje neubedljive - priča izvor za ovaj list, pa dodaje da policajci sumnjaju da je Jelena zapravo namamljena u zamnku iz koje nije mogla da se izvuče:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Njih troje se nalazilo pri kraju nasipa u Crvenki, dok im je automobil ostao parkiran blizu autobuske okretnice i fudbalskog terena. Iz nekog razloga Jelena je krenula nazad, ka automobilu, moguće na Zoranov nagovor, dok je on ostao da čuva malu janu. Jelena je krenula da preseče put stazicom koja vodi preko kanala, čija je okolina zarasla u gusto šiblje, a koja onemogućava žrtvi da ugleda napadača, a takođe skriva to mesto od mogućih svedoka i čini ga idealnim za zločin.

Upravo na tom mestu, pronađeno je telo ubijene pevačice Jelene Marjanović.

- Uvereni smo da Zoran zna mnogo više nego što je rekao. Da li je to zato što je on jedan od organizatora zločina, plaši se ili štiti ubicu iz ljubavi i osećaja lojalnosti, pitanja su koja treba da odgovori istraga - tvrdi sagovornik Srpskog Telegrafa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kralj-CZ

    19. septembar 2016 | 09:51

    I sada je ovo kao "tajna taktika" policije.? Ne mogu da verujem .Pa ako i vi novinari želite da se slučaj reši ne smete da pišete o detaljima istrage. Ja ovo ne shvatam...

  • Lele

    19. septembar 2016 | 09:25

    Zoranovu familiju treba sve u ćorku paće onda da kazu koje ubica Jelene

  • Nena

    19. septembar 2016 | 08:52

    Po njegovo ponasanje videlo se na provom njegovom govoru posle ubistva. On je taj koji zna sve. Zasto ga otac parti u stopu? Zveri se plase, sta su pocinili. Sram ih bilo; familije Mrjanovic, policije i vlade Srbije!!!Zasto toliko dugo kriti UBICU ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA