≫ 

DOKAZ KOJI VODI DO UBICE JELENE MARJANOVIĆ: Ćerka otkrila šta joj je mama dala pre nestanka, a TO JE PRONAĐENO pored tela!

Inspektori od prvog dana sumnjaju da Zoran zna neke informacije o zločinu na osnovu kojih bi slučaj bio rasvetljen

  • 73

Zoran Marjanović (38), suprug brutalno ubijene Jelene Marjanović (33), ponovo je saslušan u policiji kako bi u cilju istrage razjasnio sve nedoumice u vezi sa kobnim danom kad je pevačica nestala. Prema rečima izvora iz istrage, inspektore je posebno zanimalo to kako je kačket nađen pored Jeleninog tela, kad ga je 2. aprila na nasipu u Borči, neposredno pre zločina, dala trogodišnjoj ćerki Jani.

 

ZORAN KRIJE ISTINU O UBISTVU NJEGOVE JELENE? Policija na sve načine pokušava da slomi pevačicinog muža

 

Prema saznanju, devojčica je prilikom razgovora sa policajcima ispričala da je tog dana mami dala cuclu, a ona njoj kačket, nakon čega je Jelena otišla na trčanje.

 

- Mala Jana, iako ima pet godina, i dalje je nosila cuclu. Jelena je na sve načine pokušavala da je odvikne od te navike, ali je dete i dalje nosilo. Sve ovo oko nestanka za nju je bilo veoma stresno. Inspektori su zbog toga nekoliko puta razgovarali sa njom. Bili su pažljivi kako dete ni na koji način ne bi bilo povređeno. Jana je u jednom od razgovora, kada je stekla poverenje inspektora, ispričala da je tog dana kada je njena mama nestala, s roditeljima bila na nasipu u Borči. Rekla je da se mama spremala za trčanje, a ona je ostala s tatom i čekala da se vrati - kaže sagovornik, piše Srpski telegraf.

 

Printskrin: Youtube/Grand Production

Printskrin: Youtube/Grand Production

 

Prema njegovim rečima, policajce je najviše iznenadilo kada im je Jana u jednom razgovoru rekla da je kod nje ostao mamim kačket.

 

- Devojčica je ispričala da joj je Jelena rekla: "Daj mami cuclu, a ja ću tebi kačket. Čuvaj ga dok se ne vratim". Jelena je na taj način htela da da je odvoji od cucle. Nažalost, to je bio poslednji put da su se majka i ćerka videle. Međutim, sve to ne bi bilo toliko čudno da sledećeg dana u kanalu u Crvenki pored Jeleninog tela nije nađen kačket, upravo onaj koji je ostavila ćerki na čuvanje - objašnjava izvor iz istrage. Kako dodaje, Zoran Marjanović je zbog tih nelogičnosti u poslednje dve nedelje u svojstvu građanina saslušan nekoliko puta.

 

 

- Inspektori od prvog dana sumnjaju da on zna neke informacije o zločinu na osnovu kojih bi slučaj bio rasvetljen. Iako je često u zgradi policije, Marjanovići ne popuštaju. Sve je nervozniji, ali za sada nije podlegao pritiscima. Kad su ga ponovo pitali o danu kad je Jelena ubijena, nije se držao istog redosleda dešavanja, kao što je to ranije činio. Zbog toga se sumnja da Zoran dosta toga zna, i da će kad tad da "propeva", i otkrije ko stoji iza brutalnog ubistva - kaže izvor iz istrage.

 

Inače, u istrazi je salušano više od 100 ljudi, ali ne i Jelenina najbolja drugarica, koja je svako veče bila kod nje u studiju. Drugarica se požalila Zorici Krsmanović da joj je Jelena osam meseci pre zločina rekla da trpi teror svekra Vladimira, i da je prolazila kroz pakao. Ona i dalje čeka poziv policije, a sumnja se da je Zoran izbacio sa spiska bliskih ljudi pevačice koji je dao istražnim organima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA