POLICIJA PONOVO UBILA CRNCA KOJI NIŠTA NIJE URADIO: Procureo snimak koji dokazuje da je on NEVIN (VIDEO)

Portparol policije u Tulsi je izjavio da je nesrećni Afroamerikanac odbio da posluša naređenja policije, a na video-snimku koji je objavljen jasno se čuje dispečar iz helikoptera koji govori da ubijeni drži ruke podignute uvis i da sledi naređenja

  • 12

Policija u gradu Tulsa u američkoj saveznoj državi Oklahoma ubila je u petak 40-godišnjeg Afroamerikanca Terensa Kračera, koji je slušao uputstva policajaca i bio nenaoružan.

SNIMILA POSLEDNJE TRENUTKE SVOG DEČKA: Policajac ubio afroamerikanca zbog neispravnog fara (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Policija je odgovarala na prijavu da se nasred puta nalazi napušten automobil, a prilikom toga je naišla na Kračerovo ukradeno vozilo. Portparol policije u Tulsi je izjavio da je nesrećni Afroamerikanac odbio da posluša naređenja policije, a na video-snimku koji je objavljen jasno se čuje dispečar iz helikoptera koji govori da ubijeni drži ruke podignute uvis i da sledi naređenja.

Na objavljenim snimcima se jasno vidi da Kračer hoda sa podignutim rukama, dok za njim ide nekoliko policajaca. Dispečar iz helikoptera govori da "osumnjičeni sledi naređenja, i da je vreme da policija upotrebi elektrošoker". Beti Šelbi, policajka koja je pucala u Kračera, nalazi se na plaćenom odsustvu, a šef policije u ovom gradu Čak Džordan izjavio je da kod ubijenog niti u njegovom vozilu nije pronađeno nikakvo oružje. On je obećao da će pravda biti zadovoljena.

Kračerova sestra bliznakinja Tifani pozvala je na proteste zbog brutalnog ubistva njenog brata. Kračer je radio na Tulsa Koledžu, a iza njega je ostalo četvoro dece.

Ovo je samo jedno u nizu ubistava nenaoružanih Afroamerikanaca u SAD od strane policije, što je u ranijim slučajevima izazivalo velike nerede. U julu je policajac u Luizijani ubio Afroamerikanca Altona Sterlinga tokom svađe ispred prodavnice u glavnom gradu te američke države Baton Ružu. Još jedan Afroamerikanac ubijen je samo dan kasnije u Minesoti kada ga je policija zaustavila u saobraćaju.

Prošle godine veliki protesti izbili su u Baltimoru zbog ubistva 25-godišnjeg Fredija Greja, koji je zadobio fatalnu povredu kičme dok je bio u policijskom pritvoru. Njegova smrt upoređena je sa ranijim ubistvima Afroamerikanaca u Njujorku i Fergusonu, zbog koji su takođe na ulicama izbili neredi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale88

    20. septembar 2016 | 13:20

    Pa to je americka demokratija..?

  • brana

    20. septembar 2016 | 13:27

    Ko zna koje po redu smaknuce crnca!Sta cekate robovi?!Sve bi vas pobili i to sve teze prikrivaju a to nije nikada ni prestalo jos od kad su vas brodovima dovlacili iz Afrike.

  • Sana

    20. septembar 2016 | 11:58

    Daje bijelac nebi ga ubili!!! Opet pocelo ubijanje crnaca? Teksas zivi!!! Jadna djecica ubise ga za nista monstrum!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA