VLASNIKU PILJARE POKUŠALI DA OTMU RADNJU: Uhapšena trojica iznuđivača iz Niša

Prvoosumnjičeni je vlasnika radnje zvao telefonom i otvoreno mu pretio da će ga ubiti ukoliko se u njegovu korist ne odrekne imovine

  • 6

Niška policija uhapsila je A. K. A. (27), M. A. i N. M, takođe dvadesetsedmogodišnjake, iz okoline Niša, jer su pokušali da na silu preuzmu piljaru od I. C. (35). Trojica siledžija su duže vreme maltretirali nesrećnog čoveka zahtevajući da im bez ikakve nadoknade ustupi radnju.

UŽAS U SARAJEVU: Naterali ga da kopa sebi grob, pa dobili 35 meseci zatvora

Kako saznajemo, radnja I. C. je lepo poslovala što je privuklo pažnju ovoj trojici.

Prvoosumnjičeni je po svaku cenu hteo da preuzme piljaru od vlasnika. Zvao ga je telefonom i otvoreno mu pretio da će ga ubiti ukoliko se u njegovu korist ne odrekne imovine. On i njegovi saučesnici su svoju žrtvu pratili kolima gde god bi krenuo, da bi nasilje kulminiralo 16. septembra kada je A. K. A. piljara toliko pretukao da mu je pukla bubna opna.

Kako on ni posle brutalnog premlaćivanja nije popustio pred njihovim zahtevima, oni su sinoć ponovo došli i napali ga. I. C. je pozvao policiju, ali su nasilnici umakli. Međutim, zahvaljujući efikasnoj akciji policije, vrlo brzo su uhvaćeni - kažu naši sagovornici iz istrage.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić, Flickr/N. Feans Foto: Tanjug/Filip Krainčanić, Flickr/N. Feans

Protiv A. K. A. je podneta krivična prijava zbog teških telesnih povreda, ali će on i njegovi saučesnici odgovarati i zbog pokušaja iznude. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će biti privedeni nadležnom tužiocu.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    21. septembar 2016 | 17:53

    Zasto inicijali? Nek se zna ko je bagra!

  • Apis

    21. septembar 2016 | 20:10

    Kako ce nesretni piljar dokazati da su hteli da uzurpiraju lokal? Dobice nekoliko meseci robije ako imaju prihoda i nesto novca , i ajmo Jovo nanovo , tako je to u zemlji SRBIJI!!!

  • Toni

    21. septembar 2016 | 18:19

    E sad neka mu daju dozivotnu piljarnicu u zabeli pa neka radi kada je toliko zelo piljaru......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA