POLA ŽIVOTA IZ REŠETAKA GA NIJE OPAMETILO: Rekao devojčici da ima nešto da joj da za tatu pa pokušao da je siluje

Kada ju je uvukao u haustor, Lazar S. je devojčici pokušao da gurne u grudi novčanicu od 100 dinara, i da je zgrabi

  • 15

Lazar  S. (67), napasnik koji je više od polovine svog života proveo u zatvoru zbog silovanja, ponovo je uhapšen, pošto je u haustoru, u centru Valjeva, u nedelju  pokušao da siluje devojčicu (16).

BEOGRADSKI SILOVATELJ IZA REŠETAKA: Nišlija koji je napastvovao devojku iz Pinosave u PRITVORU

Nekadašnji kondukter, koji se na slobodi nalazi od februara, maloletnicu iz Mionice, koja u Valjevu uči školu, presreo je u Karađorđevoj ulici u blizini Hale sportova.

- Predstavio joj se kao poznanik njenog oca, kome treba nešto da da, a devojčica mu je poverovala jer je i sam iz okoline Mionice. Onda ju je uvukao u obližnji haustor i pokušao da je siluje. Srećom, devojčica se odbranila, uspela je da pobegne i prijavi ga policiji, koja ga je ubrzo locirala i stavila mu lisice na ruke - priča izvor lista iz istrage a pišu beogradski mediji.

Kada ju je uvukao u haustor, Lazar S. je devojčici pokušao da gurne u grudi novčanicu od 100 dinara, i da je zgrabi, prenosi "Blic".

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

- Devojčica je vrisnula i odgurnula ga, na šta se silovatelj, uplašen da će neko čuti vrisak i pojaviti se, dao u beg. Učenica je slučaj odmah prijavila policiji, koja je po opisu i znajući dosije, osumnjičenog vrlo brzo pronašla i stavila mu lisice na ruke - priča oizvor iz oiz istrage.

HOROR NA AVALI: Muškarac prišao devojci s leđa, odvukao je u kuću i zverski silovao

Lazar S. je rodom iz mioničkog sela Brežđe, a dosije mu je pun silovanja i pokušaja silovanja, tako da je više od polovine života proveo iza rešetaka. Na slobodu je izašao u februaru ove godine, pošto ga je, zbog poslednjeg silovanja, tadašnji Okružni sud osudio na deset godina robije.

Nakon hapšenja, sada mu je određen pritvor i pokrenut zahtev za sprovođenje istrage zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krusevac

    22. septembar 2016 | 10:24

    Znaci da se zatvori i beo dan vise da ne vidi!

  • Smizla

    22. septembar 2016 | 11:19

    Kastrirati svakog silovatelja!

  • Boki

    22. septembar 2016 | 13:56

    On je to namerno uradio da bi ga vratili u zatvor. Posle toliko godina na robiji ljudi vise nisu sposobni za zivot van. Umesto da ih prevaspitavaju i okrecu normalnom zivotu, u zatvoru se zatvorenici jedino nauce kako da ponovo budu iza zakona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA