≫ 

Muškarac zadobio prostrelnu ranu u pucnjavi u Rakovici!

Incident se dogodio u 01.40 sati, a muškarac je sa prostrelnom ranom desne nadlaktice prevežen na Institut za ortopediju Banjica

  • 1

Jedna muška osoba starosti oko 30 godina, povređena je noćas iz vatrenog oružja u ulici Pilota Mihajla Petrovića kod broja 33 u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Incident se dogodio u 01.40 sati, a muškarac je sa prostrelnom ranom desne nadlaktice prevežen na Institut za ortopediju Banjica, precizirala je ona.

U saobraćajnoj nesreći u Bulevaru Zorana Ðinđića u 00.51 lakše povrede zadobila je jedna muška osoba starosti oko 32 godine kojoj je pomoć pružena u Urgentnom centru.

Hitna pomoć je tokom noći imala ukupno 110 intervencija, od toga 14 na javnom mestu, kazala je Macura.

Od hroničnih bolesnika Hitnoj pomoći su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici sa bolom u grudima i hipertoničari.

U toku dana Hitna pomoć je intervenisala 142 puta, od čega 54 na javnom mestu, a dogodilo se 12 udesa sa dve teške traume, rekla je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    23. septembar 2016 | 12:35

    Srbija je postala divlji zapad, a šerifa izgleda zabole uvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA