≫ 

ZORAN PLAKAO PORED JELENINE MAJKE: Molio Zoricu Krsmanović za oproštaj

- Eno ga, sad moli Jeleninu majku za oproštaj. Sebe krivi za njenu smrt - ispričao je svedok Zoranove posete na VMA, gde u teškom stanju leži majka ubijene pevačice

  • 25

Na Vojnomedicinskoj akademiji je hospitalizovana Zorica Krsmanović, majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, a svakodnevno joj u posetu dolazi zet Zoran i njihovi susreti su iz dana u dan sve emotivniji.

NOVI OBRT U ISTRAZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Inspektori priveli konobaricu iz Beograda i uzeli joj DNK

- Eno ga, sad moli Jeleninu majku za oproštaj. Sebe krivi za njenu smrt - samo je jedan od komentara koji pacijenti na VMA već danima razmenjuju svaki put kada ugledaju udovca ubijene pevačice kako kleči i plače pored kreveta, piše Kurir.

RADA MATIĆ OPTUŽUJE MARJANOVIĆE: Hoće da mi razbiju glavu kao Jeleni!

Njihovi emotivni susreti potresli su i najostrašćenije osoblje.

- Zoki moj, kada si ti došao, sunce me ogrejalo - jedva je jednom prilikom prozborila Jelenina majka.

Majka Jelene Marjanović u teškom stanju! Prebačena na VMA! NE MOŽE da GOVORI!

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Prema pričama očevidaca, jednom prilikom je Zoran poveo i Janu u bolnicu, za koju se Zorica konstantno raspituje, ali je devojčica zaspala u kolima, pa je Vladimir ostao da je čuva na parkingu. Umesto toka, Zoran je svojoj tašti doneo sliku na kojoj je njena unuka.

- To je ispričao Zorici, koja je odmah pitala za unuku. Zatim je izvadio telefon i pokazao fotografiju malene koje su nastale u subotu ujutru - ispričao je za ovaj list očevidac, pa dodaje:

- Kao da je dobila snagu, izmamile su joj osmeh fotografije male Jane. Suza je suzu stizala, ali je Zorica sve vreme gledala u telefon.

Inače, kada je Zoran ušao u sobu u kojoj leži njegova tašta, i kada je video u kakvom je stanju, nije mogao da zaustavi suze.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Snažno ju je zagrlio i tako su ostali nekoliko trenutaka. Klečao je kraj njenog kreveta, pa su razgovarali. Da je Zorici susret prijao, govori i to što se u nekom trenutku nasmejala i jedva prošaputala: "Zoki moj, kada si ti došao, sunce me je ogrejalo" - kaže svedok posete.

Očigledno je da su odnosi između tašte i zeta dobri, kao i da mu ona i dalje bezuslovno veruje da on nema nikakve veze sa brutalnim ubistvom njene ćerke.

- Ona zna da Zoran nije umešan u Jelenino ubistvo. Posle smrti ćerke, osim sestara i male Jane, nema nikog. Zorica i sama vidi koliko njen zet brine o devojčici i sve vreme posvećuje njoj - rekao je izvor ovog lista koji je blizak porodici ubijene pevačice.

Osim Marjanovića, o Zorici Krsmanović brinu i sestre Ljubica i Slavica.

- Zorica je loše, slabo govori, samo jauče. Obilazimo je sestra Slavica i ja, nadamo se da će biti bolje - kratko je rekla Ljubica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OKIJANO

    27. septembar 2016 | 09:34

    Šta da ti oprosti? Za nesrećan život i krajnji ishod... a znaš koji je .. , nema oproštaja.Patrijahalna , naivna i bolom uništena žena, može da ti i poveruje....a istinu samo ti znaš.. pa koji oproštaj tražiš.

  • HOLMS

    26. septembar 2016 | 08:35

    Ima jos njih podosta koji ce je moliti za oprostaj

  • Maja

    26. septembar 2016 | 08:46

    Aman dosta sa ovim ljudima vise!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA