SAOBRAĆAJNI KOLAPS U ČITAVOM BEOGRADU: Ove delove grada OBAVEZNO izbegavajte!

Telegraf servis vam svakog jutra donosi najbitnije informacije za početak radnog dana

  • 3

I ovog jutra oko 8 sati, dobijaćete puš notifikacije Telegraf servisa, u kojem ćemo vas obaveštavati o najbitnijim informacijama, kakvo nas vreme očekuje, trenutno stanje na ulicama Beograda, kolovozu u Srbiji, kako je protekla noć u prestonici, a bićete u prilici i da pročitate šta su nam ovog jutra poručile zvezde.

 

Foto: crkvenikalendar.com

Foto: crkvenikalendar.com

 

SVETAC DANA 

 

Hrišćanski vernici danas slave svetog Kornilija koji je bio prvi neznabožac koji je kročio u Crkvu Božju.

 

Sveti Kornilije je bio Rimljanin i oficir rimski u Kesariji Palestinskoj. Kršten od apostola Petra, shodno nebeskom otkrovenju. On je bio prvi od neznabožaca, koji je stupio u Crkvu Božju.

 

Dotle su neki mislili, da je crkva Hristova samo za Jevreje, i za one koji prime obrezanje jevrejsko. Kada se krstio, Kornilije je ostavio sve i pošao za apostolom Petrom.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

VREME U SRBIJI 

 

U Srbiji će danas ujutru biti hladno, u nižim predelima kratkotrajna magla, a tokom dana biće promenljivo oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena, samo na jugu i istoku ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom.

 

Duvaće slab, severni vetar. Jutarnja temperatura biće od 4 do 11 stepeni, a najviša dnevna od 18 do 22 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 

Opširniju vremensku prognozu možete pročitati OVDE.

 

SAOBRAĆAJ U BEOGRADU 

 

Ovog ponedeljka na svim putnim pravcima su zabeležene veće gužve.

 

Printskrin: naxi.rs

Printskrin: naxi.rs

 

Na Brankovom mostu i Gazeli je pojačan intenzitet saobraćaja u oba smera. Na Autokomandi su velike gužve iz pravca Bulevara oslobođenja u pravcu prema gradu.

 

Printskrin: naxi.rs

Printskrin: naxi.rs

 

Veće kolone su i na autoputu na Novom Beogradu.

 

Printskrin: naxi.rs

Printskrin: naxi.rs

 

Nešto manje gužve su na Bulevaru Milutina Milankovića i u samom centru grada, a ukoliko kasnite na posao ovog jutra savetujemo vam prelazak preko mosta na Adi.

 

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Foto: Tanjug/Tanja Valič

 

SAOBRAĆAJ U SRBIJI

 

Kratkotrajna jutarnja magla i sumaglica tokom prepodneva može da usporava saobraćaj na putevima po kotlinama i dužinom rečnih tokova koja je trenutno prisutna u Grdeličkoj klisuri, na dunavskoj magistrali kao i na teritoriji Požege.

 

Metereolozi ne prognoziraju kišu, pa će vozače pratiti suvi kolovozi i dobra prohodnost puteva, saopštio je AMS S.

 

Zbog intenzivnih radova u toku su izemene u režimu obavljanja saobraćaja pa je potrebno obratiti pažnju na bezbednost radnika.

 

Prema poslednjim informacijama, na graničnim prelazima, na putničkim

 

terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 min.

 

Foto - Ilustracija: Telegraf

Foto - Ilustracija: Telegraf

 

KAKO JE PROTEKLA NOĆ U BEOGRADU?

 

Tokom noći dogodila se teška saobraćjna nesreća kod mesta Zuce  gde su se čeono sudarila dva automobila. Jedna osoba je teže povređena i prevezena je u Urgentni centar, dok je druga osoba dobila lakše telesne povrede i bez većih trauma. I ona je takođe smeštena u Urgentni centar. Jutros oko 7 časova u ulici Ljutice Bogdana tri osobe su lakše povređene i prevezene su u Institut na Banjici.

 

Foto: Profimedia/Panthermedia

Foto: Profimedia/Panthermedia

 

DNEVNI HOROSKOP

 

OVAN: Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam može biti poprilično težak BIK: Mogući su bolovi u grlu, pa povedite računa. BLIZANCI: Okrenuti ste sebi i samoanalizi, pa je komunikacija sa voljenom osobom u drugom planu RAK: Osećate se jako dobro pored voljene osobe, pa se trudite da što više svog vremena provedete sa njom LAV: Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana ne očekujete prevelike promene na ljubavnom plani DEVICA: Možete da očekujete zanimljivu situaciju i flert sa osobom koja sasvim okupira vašu pažnju VAGA: Voljena osoba vam nije dovoljno posvećena pa se može reći da zbog toga tiho patite ŠKORPIJA: Ako ste slobodni upoznajete osobu na večernjem izlasku STRELAC: Iako ste u emotivnoj vezi već neko vreme više niste sigurni u emocije koje imate prema partneru, nešto se menja JARAC: Postoji jedna osoba koja vam se već duže vreme dopada ali nikako da napravite prvi korak ka njoj. VODOLIJA: Preporuka je da sve probleme koje imate zadržite između vas i partnera, da ne širite priču dalje. RIBE: Lako dolazite do svađe sa voljenom osobom i kada nema neke realne potrebe za tim. Potrudite se da promenite svoj pristup.

 

Detaljan horoksop za vaš horoskopski znak možete pročitati OVDE.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    26. septembar 2016 | 08:21

    Savet most na Adi. Treba doci do mosta. Svako jutro kolona u Kneza Viseslava sve duza i duza a to nigde niko ne pominje.

  • mg

    26. septembar 2016 | 10:25

    Pogledajte u recniku sta znaci kolaps. Svaki dan prolazim u ovo vreme kroz ceo BG i nigde kolapsa vec uobicajna guzva gde se ceka najvise 2x za semafor.

  • Joco

    26. septembar 2016 | 08:34

    A i sveci su bili ljudi ..pa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA