UKINUTA ZABRANA ZA TERETNJAKE: Kamioni ponovo mogu za Republiku Srpsku

Carinski službenici Republike Srbije su sinoć tokom večeri dobili usmeno obaveštenje od bosanskohercegovačkih kolega da će od ponoći 24. septembra na prelazima Badovnici, Sremska Rača i Mali Zvornik doći do obustave teretnog saobraćaja koja će se odnositi na vozila preko 3,5 tone

  • 2

Carinski službenici Republike Srbije su sinoć dobili usmeno obaveštenje od bosanskohercegovačkih kolega da se od 21 čas normalizuje teretni saobraćaj na prelazima Badovnici, Sremska Rača i Mali Zvornik.

 

Prošlo je VEK I PO od smrti našeg najvećeg vojskovođe!

 

Promet teretnih vozila je počeo da se odvija, navodi se u saopštenju Uprave carina, Ministarstva finansija Srbije.

 

SAOBRAĆAJNI KOLAPS U ČITAVOM BEOGRADU: Ove delove grada OBAVEZNO izbegavajte!

 

Carinski službenici Republike Srbije su sinoć tokom večeri dobili usmeno obaveštenje od bosanskohercegovačkih kolega da će od ponoći 24. septembra na prelazima Badovnici, Sremska Rača i Mali Zvornik doći do obustave teretnog saobraćaja koja će se odnositi na vozila preko 3,5 tone.

 

NA NJEGOVOM GROBU JE IZGRAĐENA CRKVA: Danas slavimo Kornilija, čudotvornog sveca

 

MUP Republike Srpske je ranije saopštio da je ministar unutrašnjih poslova doneo naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju i zabrani saobraćaja za teretna vozila preko 3,5 tona ukupne mase, u cilju nesmetanog i bezbednog odvijanja svih aktivnosti povodom održavanja referenduma o Danu RS.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA