≫ 

Jelena poslednji razgovor NIJE IMALA SA ZORANOM, već sa NEPOZNATOM MUŠKOM OSOBOM!

- Istragom je utvrđen identitet te osobe, a ispostavilo se da je reč o vlasniku jedne beogradske igraonice - rekao je izvor iz istrage

  • 12
Jelena Krsmanović, Zoran Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Branislav Dzoni Marjanović‎

Prošlo je 178 dana otkako je monstruozno ubijena pevačica Jelena Marjanović, a još uvek se ne zna ko je izvršio taj zločin. Međutim, iako od ubice ni traga ni glasa, skoro svaki dan se pojavljuju novi detalji koji su vezani za ovaj misteriozan slučaj.

"SMIRI SE, PREBIĆU TE": Zoran urlao na Jelenu pred jedan nastup, novi svedoci tvrde

Tako prema pisanju beogradskih medija, Jelena Marjanović je poslednji razgovor sa svog telefona obavila sa nepoznatim muškarcem, a ne sa suprugom Zoranom Marjanovićem, kako se to ranije navodilo.

Zoran otkrio odakle modrica na licu njegove monstruozno ubijene Jece! (VIDEO)

Na dan kada je nestala, ona je obavila nekoliko telefonskih razgovora. Jelena je razgovarala sa suprugom Zoranom i majkom Zoricom Krsmanović, verovalo se da su je oni poslednji i čuli, međutim, prema saznanjima Kurira, poslednji razgovor je obavila s jednim muškarcem.

ZORAN PLAKAO PORED JELENINE MAJKE: Molio Zoricu Krsmanović za oproštaj

Foto-montaža: pixabay.com, Youtube/Grand Magazin Tv Grand Foto-montaža: pixabay.com, Youtube/Grand Magazin Tv Grand

- Svi telefonski razgovori koje je ubijena pevačica imala u evidentirani, inspektori su nakon dužeg analiziranja došli do zaključka da se možda baš u njima krije detalj koji im nedostaje da sklope sve kockice i reše misteriju koja traje skoro šest meseci. Istragom je utvrđeno da se pevačica neposredno pre nestanka i ubistva čula sa Zoranom i majkom, ali i s još jednom osobom - priča izvor ovog lista, pa dodaje:

- Istragom je utvrđen identitet te osobe, a ispostavilo se da je reč o vlasniku jedne beogradske igraonice.

Prema nezvaničnim saznanjima, otvorila su se još neka pitanja zbog kojih su neki ispitanih ponovo pozvani na razgovor.

- Među njima su i neki članovi porodice Marjanović, ali i njihovi prijatelji i poznanici. Postoje određene sumnje u vezi s ubistvom, ali nažalost dokaza za to gotovo da nema. Inspektori ne odustaju od istrage i bukvalno 24 sata rade na pronalaženju čvrstih dokaza - priča izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    27. septembar 2016 | 08:58

    Te čuda, sateliti, bazne stanice, dnk, poligrafi, svedoci, biciklisti, kamen, motka, čekić, sekta, rituali....izem ti policiju našu nesposobnu!!

  • luna

    27. septembar 2016 | 13:05

    Nasa policija je itekako sposobna da ako treba rasvetli zlocin a po potrebi i da zataska stvari

  • Andja

    27. septembar 2016 | 19:56

    Boze gluposti , pa sta ako je vodila svoj poslednji razgovor sa vlasnikom neke igraonice .. Koliko ja znam oni su dete vodili u igraonicu , bog te pita koji je razlog tog razgovora ...a taj tip je verovano nije ubio tim razgovorom ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA