BEBU TRESNULA O ZEMLJU: Podignuta optužnica protiv majke monstruma!

Neviđen horor desio se 31. avgusta oko 18 časova, posle svađe sa svekrvom, A. H. je svoj bes iskalila na svom 18-mesečnom detetu

  • 3

Osnovno javno tužilaštvo u Skoplju dostavilo je Osnovnom sudu optužnicu protiv A. H. (30) iz Skoplja zbog fizičkog maltretiranja njene 18-mesečne bebe. Tužilaštvo traži da se majci monstrumu produži pritvor.

MAJKA JE ZAMOLILA BESKUĆNICU DA JOJ PRIČUVA SINA DIMITRIJA, a onda uradila nešto najodvratnije (FOTO)

Neviđen horor desio se 31. avgusta oko 18 časova u Ulici Aminta Treći u Skoplju. Posle svađe sa svekrvom, A. H. je svoj bes iskalila na svom 18-mesečnom detetu.

- Nakon verbalne rasprave i žestoke svađe sa svekrvom, A. H. je u jednom trenutku uzela svoje 18-mesečno dete i počela da ga tuče, udarajući ga krvnički po glavi i telu. U jednom trenutku ga je podigla i tresnula o zemlju - saopštili su iz policije.

Srećom, tuda je baš u tom trenutku prolazio jedan čovek koji je sve video i majku monstruma prijavio SUP-u, nakon čega je odmah intervenisala policija. O tome je obaveštena i Hitna pomoć koja je nesrećno dete odvezla u Dečiju kliniku.

Zbog ozbiljnosti povreda, ono je prebačeno na Kliniku za neurologiju gde je dežurni neurohirurg konstatovao da je dete zadobilo nagnječenje glave i potres mozga. Policija je privela nesavesnu majku koja sada u pritvoru čeka početak suđenja.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    27. septembar 2016 | 22:27

    И мајку и свекрву треба послати на лечење...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA