JEZIVO: Ovo je Marija F. (21) koju je muž BRUTALNO sekao žiletom i žigosao žaračem! (FOTO)

Radnik beogradske "Gradske čistoće" Ahmed Marinković (40) uhapšen je juče nakon što se zverski iživljavao nad nevenčanom suprugom Marijom Ferizović (21) u iznajmljenom stanu u Kaluđerici

  • 32

Marija Ferizović (21) iz Kaluđerice kojoj je pobesneli muž Ahmed Marinković (40) obrijao glavu, pa je zatim žigosao žaračem po čelu, isekao žiletom, mokrio i vršio veliku nuždu po njoj, a onda je naterao da pojede taj izmet.

MUŽ JE SEKAO ŽILETOM, ŽIGOSAO ŽARAČEM I BRUTALNO TUKAO: Devojka (21) danima trpela stravično iživljavanje u Kaluđerici!

Radnik beogradske "Gradske čistoće" Ahmed Marinković (40) uhapšen je juče nakon što se zverski iživljavao nad nevenčanom suprugom Marijom Ferizović (21) u iznajmljenom stanu u Kaluđerici.

Ahmed je Mariji najpre obrijao glavu, a zatim ju je žigosao usijanim gvožđem po čelu. Onda ju je isekao žiletom po celom telu, mokrio i vršio veliku nuždu po njoj, a na kraju ju je naterao da pojede njegov izmet.

U policiji kažu da je stravična tortura trajala skoro dva dana u iznajmljenom delu kuće u Ulici 8. marta u Kaluđerici.

- Marinković se u ponedeljak posvađao sa suprugom jer je sumnjao da je njena sestra, koja je donedavno stanovala sa njima, ukrala njegov novac. On sa Marijom ima troje male dece, koja su, na sreću, tada bila kod njenih roditelja - kažu u policiji.

Marinković je brutalno pretukao ženu, a onda ju je vezao za krevet, zgrabio makaze i ošišao je. Potom je uzeo žilet i obrijao joj glavu.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

- To mu nije bilo dovoljno, pa je ženi pocepao odeću i žiletom počeo da je seče po leđima, butinama i stražnjici. Želeo je da je što više unakazi, pa ju je isekao i po obrazima - objašnjava naš sagovornik iz policije.

Ahmed je potom ubacio gvozdeni žarač u šporet, a onda ga usijanog prislonio ženi na čelo.

- Pretpostavljamo da se nesrećna žena tada onesvestila od bola. Marinković je zatim urinirao po njoj, pokušavajući tako da je osvesti. Dok je ona ležala u bunilu, sva krvava, on je izvršio veliku nuždu po njoj, pa je silom naterao da pojede taj izmet - navode u policiji.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Ahmed je nastavio da se iživljava nad Marijom cele noći, a ujutro ju je ostavio izmučenu u krevetu i izašao iz stana.

- Marija je, međutim, skupila snagu, razbila prozor na sobi i privukla pažnju komšija, koji su došli u kuću i oslobodili je. Prizor koji su zatekli bio je užasan, jer je Ferizovićeva bila naga, sa posekotinama i ranama po celom telu, umazana izmetom. U bunilu je molila da joj se pomogne - kažu u policiji.

(Telegraf.rs/ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darkman 80

    28. septembar 2016 | 14:04

    Dozivotna za sadistu

  • Zemljak

    28. septembar 2016 | 14:49

    E o ovome treba da se srbija zabavi a ne sto su hrvati izgubili utakmicu sto su siptati bacili suzavac sto je srbin mm borac prebio bosanca itd pa nam se nece ovo desavat

  • Ja

    28. septembar 2016 | 15:24

    Odmah robija sa prinudnim radom, da plati troškove lečenja žrtvi i izdržavanje 3 dece koje mu je rodila!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA