ŠARIĆ OSTAJE IZA REŠETAKA: Sud odbio jemstvo narko-bosa

Šarićev advokat Radoslav Baćović tražio je prvo od suda da njegovog klijenta pusti na slobodu uz jemstvo, a kao drugu mogućnost zatražio je da on dobije nanogicu i boravi u kućnom pritvoru

  • 0

Darko Šarić, kome je u ponedeljak počelo ponovljeno suđenje za šverc 5, 7 tona kokaina, danas je prvi put od kako se predao u martu 2014. zatražio od sudskog veća Specijalnog suda da ga pusti da se u nastavku suđenja brani sa slobode. Međutim, sudsko veće je odbilo taj predlog, uz objašnjenje da to nije prihvatljivo.

Šarić je, kako javljaju beogradski mediji, pred sudskom govornicom danas rekao da se dobrovoljno predao i da nema nameru da beži.

PONOVLJENO SUĐENJE DARKU ŠARIĆU: Jezički razumem šta piše u optužnici, ali ovako ne - to je izmišljena priča uz lažna svedočenja!

Njegov branilac advokat Radoslav Baćović zatražio je od suda da posle dve i po godine, Šarića pusti na slobodu uz jemstvo, čiji iznos nije precizirao.

Ukoliko sud ne prihvati taj zahtev, advokat je u Šarićevo ime, kao drugu mogućnost zatražio da on dobije nanogicu i boravi u kućnom pritvoru.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Kao alternativu nudimo meru zabrane napuštanja boravišta, on bi u tom slučaju živeo sa suprugom i maloletnim sinom u Beogradu -  rekao je branilac Darka Šarića, a sud bi u nastavku trebalo da donese odluku.

Počinje ponovljeno suđenje Darku Šariću za šverc 5,7 tona kokaina

Šarić je od predaje u pritvoru, a osim njega, od 25 optuženih u pritvoru je još Darko Tošić, koji je nedavno izručen iz Holandije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA