≫ 

HOROR: Zamolio ih da se vrate u parter i onda je osetio krv na levoj butini (FOTO)

Do napada je došlo kada je muškarac iz partera hteo da preskoči u fan pit

  • 15

Sinić, za vreme koncerta u "Kombank Areni", došlo je do incidenta na južnom ulazu, nivo 200, kada je nepoznati muškarac iz partera pokušao da preskoči u fan pit. Sa njim su bila još dva muškarca, sa kojima je napao pripadnika obezbeđenja, i tom prilikom ga je nožem isekao po levoj butini.

NAPADNUT PRIPADNIK OBEZBEĐENJA U ARENI: U toku koncerta isečen nepoznati muškarac!

Pripadnik obezbeđenja je odmah prevezen u bolnicu i na sreću nije životno ugrožen.

Kako je Telegraf saznao, mladić u obezbeđenju je nepoznatog muškarca zamolio da se vrati u parter, nakon čega je osetio krv na levoj butini. Pritisnuo je ranu i potražio pomoć, a za to vreme, napadači su pobegli.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM SA KONCERTA U KOMBANK ARENI: Evo kako izgleda!

Izlazi iz objekta nisu bili zatvoreni, pa su napadači nestali i za njima policija još uvek traga, a obezbeđenje se u tom momentu pojačalo i pratilo svaki korak. Još uvek nije poznato da li su napadači pronađeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    29. septembar 2016 | 07:49

    Pa fino pretresaju na ulazu.

  • Sandjama

    29. septembar 2016 | 06:46

    Tesko da ga je radnik obezbedjenja "zamolio" da se vrati, ipak to nikako ne ipravdava ovakav cin. Pitanje je kako je noz unet u Arenu pored svih kontrola???!!!!!

  • Neso

    29. septembar 2016 | 09:04

    Gledam ove budalastine od komentara i cudim se. Znate li da radnici obezbedjenja u firmama rade za minimalac i ispod minimalca i da policija vrsi pretres a da radnik obezbedjenja nema pravo na to ,vec samo na vizuelni uvid u stvari i odecu , zato je neprimereno komentarisati i saliti se na racun tih ljudi koji za pplatu ne mozel da se prehrane 10 dana u mesecu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA