MASAKR KAKAV SE NE PAMTI: Mladić ubio roditelje, a onda i 17 komšija da bi sakrio zločin

Policijski inspektori saopštili su da je mladić ubio roditelje nakon rasprave o novcu, da je zatim, u strahu da će ubistvo biti otkriveno, ubio još 17 komšija u selu Jema

  • 0

Dvadesetšestogodišnji Jang Kingpei ubio je svoje roditelje u selu Jema na severozapadu Kine, a zatim, da bi to prikrio, ubio je još 17 komšija.

MASAKR U KINESKOM SELU: Pronađeno 19 leševa u kućama, među žrtvama i devojčica (3)

Policijski inspektori saopštili su da je mladić ubio roditelje nakon rasprave o novcu, da je zatim, u strahu da će ubistvo biti otkriveno, ubio još 17 komšija u selu Jema, a uhapšen je nekoliko sati nakon što su otkrivena tela meštana koja su ostala u više domaćinstava.

Ovo je jedno od najmasovnijih ubistava u poslednjih nekoliko godina u Kini, gde su masovne ubice najčešće ljudi koji imaju probleme u porodici i okolini, navodi AP.

Zbog nedostatka vatrenog oružja u Kini masovna ubistva se obično sprovode noževima, otrovom, eksplozivnim napravama ili podmetanjem požara.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA