Podnete krivične prijave protiv vlasnika ringišpila koji se raspao tokom vožnje u Jaši Tomiću (FOTO)

Iz MZ Jaša Tomić potvrdili su da su pre incidenta poslali inspekciju koja je vlasnicima uručila rešenje o uklanjanju zabavnog parka, međutim, vlasnici ringišpila su ostali na istom mestu

  • 1

Incident koji se dogodio pre dva dana u mestu Jaša Tomić, kada je tokom vožnje pao ringišpil, na kojem je u tom trenutku bilo desetoro dece, na sreću, prošao je bez tragičnih posledica. Četvoro dece zbrinuto je u Domu zdravlja u Sečnju, mališani imaju ogrebotine kolena, dok je jedno dete udarilo jače nogu i ono je prevezeno u Urgentni centar u Zrenjaninu.

JEZIVI DETALJI NESREĆE U JAŠI TOMIĆU: Odjednom se začula buka, a onda su deca počela da VRIŠTE (FOTO)

- Iz Policijske uprave u Zrenjaninu najavili su krivične prijave protiv odgovornih za ovaj slučaj. Iz mesne zajednice Jaša Tomić potvrdili su da su i pre incidenta poslali inspekciju koja je vlasnicima uručila rešenje o uklanjanju zabavnog parka, međutim uprkos zabrani, vlasnici ringišpila su ostali na istom mestu i nisu ga uklonili - rekli su nam iz mesne zajednice Jaša Tomić.

Očevici i meštani ovog sela, kažu za Telegraf da ništa nije nagoveštavalo da će se ovako nešto dogoditi. Meštanin koji nije želeo da otkriva svoj identitet, kaže da su se pre dece na ringišpilu vozile starije žene i da su gosti između sebe komentarisali:

- Ne daj Bože da se ringišpil raspadne! - priča ovaj čovek. - Na žalost, to se i dogodilo, posmatrao sam sve i video u jednom momentu, kada su već deca bila na njemu, da pada, pritrčao sam i pomogao jednoj devojčici - priča nam očevidac.

Foto: Internet portal opštine Sečanj- Naša mala redakcija Foto: Internet portal opštine Sečanj- Naša mala redakcija

DRAMA U JAŠI TOMIĆU: Ringišpil se RASPAO tokom vožnje, povređena DECA

Zbog strašnog incidenta u kome su deca prošla bez ozbiljnijih povreda, protiv vlasnika ringišpila biće podnete krivične prijave. Ringišpil je istog trenutkas uklonjen iz centra sela, potvrdili su nam iz mesne zajednice Jaša Tomić.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    4. oktobar 2016 | 13:42

    Neka okače krivične prijave mačku o rep. Za njih (znamo već ko drži raspadnute ringišpile) ne postoji zakon, zaštićeni su i niko im ništa ne može.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA