BOMBOM NA HLADNJAČU: Policija traga za nepoznatim napadačem u Požegi!

Nepoznata osoba je jutros oko 4 sata bacila bombu na hladnjaču "Sirogojno Company", a portir je odmah dotrčao i bacio je u reku Đetinju

  • 3

Policija traga za nepoznatom osobom u Požegi, koja je u sredu ujutru bacila bombu na hladnjaču "Sirogojno Company" u selu Rupeljevo. Na sreću, eksplozivna naprava nije eksplodirala.

>>> MASKIRANI RAZBOJNIK PUCAO NA RADNIKA PUMPE: Žestoka pljačka u Arilju

Ovaj incident se dogodio u 4 sata ujutru, kada je portir čuo da je nešto udarilo u kapiju, a potom palo na plato u fabričkom krugu. Ugledao je bombu i potrčao ka njoj, a zatim je bacio u reku Đetinju koja protiče pored hladnjače.

Kada je policija stigla na mesto incidenta, pronašla je bombu u reci, a razlog zbog kojeg nije eksplodirala je taj što je kašika oko tela bila oblepljena selotejpom.

Upravo iz ovog razloga, sumnja se da napadač nije želeo da izazove eksploziju, već mu je bila namera da upozori vlasnika hladnjače, piše Blic.

Policija je pregledala video nadzor i prema nezvaničnim saznanjima medija, na njemu se vidi kako portir trči prema bombi i baca je u reku, ali se ne vidi ko je bacio eksplozivnu napravu u dvorište. Međutim, ono što se vidi su farovi na automobilu koji je prišao hladnjači.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA