≫ 

AMERIČKI AVION U SRCU URAGANA: "Lovcem" su ušli u centar razornog "Metjua" i počeo je haos (VIDEO)

Na Tviter profilu "lovaca" na uragane, tzv. "NOAA Hurricane Hunters" objavljen je snimak iz kokpita aviona, u trenucima dok je bio u samom centru uragana ''Metjua''

  • 10

Dok američke vlasti u saveznim državama Džordžija, Florida i Severna Karolina, gde je proglašeno vanredno stanje, evakuišu građane zbog opasnosti od razornog uragana "Metju", neki ljudi, tragajući za uzbuđenjima, našli su se danas u srcu uragana.

AMERICI PRETI KATASTROFA: Ako se sudare uragani "Metju" i "Nikol", SAD će postati PUSTOŠ (FOTO)

Na Tviter profilu "lovaca" na uragane, tzv. "NOAA Hurricane Hunters" objavljen je snimak iz kokpita aviona, u trenucima dok je bio u samom centru uragana ''Metjua''.

Broj žrtava od posledica uragana ''Metju''konstano raste i trenutno je 339 ljudi stradalo, izveštaji pristižu od službi za vanredne situacije i nemoguće je saznati tačan broj, prenosi danas Rojters pozivajući se na saznanja izvora iz civilne zaštite.

Agencija AFP navodi da se uragan ''Metju'' "obrušio" na Floridu sa udarima vetra od 130 kilometara na sat i olujnim udarima zbog čega su vatrogasne službe Dejton Biča proglasili policijski čas koji će biti na snazi do subote.

URAGAN METJU RAZARA SAD I ODNOSI STOTINE ŽIVOTA, a sada Amerikancima preti još smrtonosnija opasnost!

Američki nacionalni centar za uragane saopštio je da je "Metju" postao "izuzetno opasan" sa vetrovima jačine 220 kilometara na čas, dok je danas prolazio kroz severozapad Bahama na putu ka obali Floride.

Iako je još prerano predvideti gde bi ''Metju'' mogao naneti najviše štete u SAD, nacionalni centar za uragane upozorava da bi on mogao da zahvati obalu Atlantika od juga Floride preko Džordžije do Južne Karoline.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ultra

    7. oktobar 2016 | 20:05

    Zanimljiva je ta povezanost svih americkih "razornih" uragana sa stanjem rafova u njihovim prodavnicama. Kako se rasproda SVA roba po trgovinskim lancima, sve njihove "katastrofalne" oluje naglo krenu da slabe, do jacine vetrica slabijeg od ove naše košave kad se razduva nekoliko dana. Pomislio bi neko da ameri lažu, izmišljaju i namerno naduvavaju svaku moguću situaciju samo zarad kompletne rasprodaje robe iz rafova, ali 'ajte molim vas, gde tako čedna nacija da laže i krade.

  • ,Sumadinac

    7. oktobar 2016 | 15:36

    JACE JACE MANIJACE

  • Dragana

    7. oktobar 2016 | 15:22

    SAD bog kazni za zlodela. .Srbija im nemože ništa ali je Bog na našoj strani. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA