HOROR: Pretučena majka mladića koji je ubio navijača Zvezde u Valjevu!

I. M. (24) iz Valjeva uhapšen je pod sumnjom da je pretukao Natašu J., majku Sretena Nikolića (22), koji je u kafiću "Zipa" ubio Damnjana Dragojlovića

  • 13

Valjevska policija uhapsila je I. M. (24) iz Valjeva zbog sumnje da pretukao majku mladića, koji se sumnjiči za ubistvo člana navijačke grupe "Delije“ Damnjana Dragojlovića (26) u kafiću "Zipa“.

JEZIV OPROŠTAJ NA FEJSBUKU: Ovu poruku je napisala devojka ubijenog navijača iz Valjeva (FOTO)

Kako saznajemo, uhapšeni I. M. je pripadnik "Delija“ i sumnjiči se da je pola sata posle ubistva njegovog druga Damnjana napao Natašu J., majku Sretena Nikolića (22), koji se sumnjiči za njegovo ubistvo.

On se tereti za krivično delo nasiliničko ponašanje, jer je Nataši J. naneo lake telesne povrede, a konstatovani su joj brojni krvni podlivi po telu.

Nakon hapšenja I. M. je priveden tužiocu na saslušanje, a kako saznajemo, ispred zgrade Tužilaštva u Valjevu se okupilo oko 10-ak mladića, članova navijačke grupe "Delije“.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

VRATIĆU SE SA DINAMITOM, SVE ĆU VAS RAZNETI: Poslednje reči Sretena koji je pucao po kafiću u Valjevu

Protiv uhapošenog je ranije podneti više prijava zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda, a između ostalog pre dve godine je učestvovao je u napadu na "Žene u crnom“, tokom njihovog obeležavanja godišnjice zločina u Srebrenici.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

EPILOG NEZAPAMĆENE DRAME U VALJEVSKOM KAFIĆU: Uhapšen mladić koji je ubio jednu, a ranio tri osobe

Damnjan Dragojlović, član navijačke grupe "Delije“ i radnik obezbeđenja ubijen je u noći između subote i nedelje. U njega je tri metka ispalio Sreten Nikolić u kafiću "Zipa“, koji je tom prilikom ranio još tri osobe. Kako je potvrđeno u tužilaštvu, protiv obojice mladića je ranije podneto na desetine krivičnih i prekršajnih prijava, uglavnom zbog nasilničkog ponašanja i tuče.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    2. novembar 2016 | 16:53

    Junacina mangupcina, siledžija nad slabijim i nemocnijim po mogućstvu ženama, fuj. Ali i on i njemu slični su hrabri samo u čoporu kao i sve hijene. Mene bi bila sramota da me neko vidi s tim izrodom a ne da kažu da mi je drugar.

  • dragan

    4. novembar 2016 | 16:32

    unaci nasli da biju samu zenu u kuci.. da je tu bio njen muz i ti junaci bi ostali bez zivota. a ti junaci ,skupi se njih 4,5 i da biju jednog decka ..i to rade godinama...a onda kada prodju kao teletina kriv im neko drugi...huigani ko huligani.....

  • Но комент

    2. novembar 2016 | 16:06

    Дамјан Драгојловић је човек,син своје мајке и оца,ученик,нечији момак,радник...и на крају члан групе Делије ако је то уопште битно у овом моменту

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA