≫ 

SRBIJA SE BELI: Pada sneg širom zemlje, na Kopu već 12 centimetara pokrivača! (FOTO) (VIDEO)

Sneg je pao i na Zlatiboru, u Negotinu, Sjenici, Leskovcu, Zaječaru, Nišu, Vranju i Kuršumliji, a tokom dana moguć je na jugozapadu, jugu i istoku Srbije

  • 1

U Srbiji je u višim predelima pao sneg, a najviše ga ima na Kopaoniku, čak 12 centimetara. Jutros je na ovoj planini izmereno minus 12 stepeni Celzijusa.

ZIMOLJUPCI ĆE SE OBRADOVATI: Od utorka stiže LEDARA

Na Crnom Vrhu visina snežnog pokrivača je devet centimetara.

Sneg je pao i na Zlatiboru, u Negotinu, Sjenici, Leskovcu, Zaječaru, Nišu, Vranju i Kuršumliji, a tokom dana moguć je na jugozapadu, jugu i istoku Srbije.

ORKANSKI VETAR NOSI SVE PRED SOBOM, OLUJNA BURA DIVLJA NA JADRANU: Sneg počeo da veje, zahlađenje stiže na Balkan! (VIDEO)

U ostalim delovima zemlje se od kraja dana očekuje suvo vreme uz umeren i jak severozapadni vetar.

Sutra se očekuju nove padavine u Vojvodini i istočnoj Srbiji, kao i na planinama.

I Bor se ovog jutra zabeleo a snegu su se najviše obradovali mališani. Jutros je u Boru temperatura pala na četiri stepena ispod nule. Sneg koji još uvek provejava nije pravio probleme na putevima.

Prema rečima Dalibora Orsovanovića, direktora borskog Javno komunalnog preduzeća „3.oktobar“, na zalihama ima 400 tona soli i radnici ovog preduzeća su od jutros aktivni na terenu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je naglasio i da nema zastoja u saobraćaju kao i da je zimska služba tog preduzeća u potpunosti spremna za sneg.

Iz Hidrometarološkog zavoda najavljuju za danas na jugozapadu, jugu i istoku Srbije oblačno vreme, povremeno sa slabim snegom.

(Telegraf.rs/D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA