FILMSKO HAPŠENJE U VALJEVU: Krali puške iz magacina, pa dolijali! (FOTO)

Ukrali su i dve puške iz jednog magacina

  • 5

Valjevska policija uhapsila je dve osobe koje su sumnjiče za više teških krađa, među kojima je i krađa dve puške iz jednog magacina.

Tisa odnela Barbarino telo nizvodno: Očekuje se da će narednih dana isplivati na površinu (FOTO)

Licice na ruke policija je stavila T.S. (24) i N.M(30) iz Valjeva, koji se sumnjiče da su tokom oktobra i novembra na teritoriji Valjeva izvršili više krađa, tako što su provaljivali u prostorije i magacine privatnih preduzeća, kao i garaže građana, iz kojih su ukrali dve puške „crvena zastava“ M 48 kalibra 7,9 mm, rezervne delove za teretna vozila i radne mašine, sintetička ulja i maziva, električni alat, akumulatore i druge vredne predmete. Ukupna šteta se procenjuje na oko milion dinara.

POŽAR U BLIZINI OSNOVNE ŠKOLE: Izgoreo stan u Novom Pazaru

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i neovlašćena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Nakon toga će biti privedeni tužilaštvu.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    1. decembar 2016 | 09:47

    Ovo je preteralo svaku meru ?tako mladi a tako zlo pocinili kradom i ostetili drzavu?sta reci teska robija i rad u zatvoru?

  • Walter

    1. decembar 2016 | 09:27

    Joj, lamela za FAP-a..

  • Vladeta

    1. decembar 2016 | 09:35

    a odakle su ove m48

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA