≫ 

UŽAS U BORU: Obesila se devojčica!

M. G. (15), učenica srednje Tehničke škole u Boru, pronađena je mrtva u staroj kući, u okolini sela Zlot, obešena o gredu kanapom kojim se vezuje seno

  • 32

Učenica prvog razreda srednje Tehničke škole u Boru, M.G. (15) obesila se jutros u svojoj kući na Pojatu nedaleko od sela Zlot – saznaju „Novosti“.

PROŠLO JE GODINU DANA OD MISTERIOZNOG NESTANKA BILJANE: Roditelji očajni, traže je po manastirima!

Devojčica je pronađena mrtva u staroj kući, u okolini sela Zlot, obešena o gredu kanapom kojim se vezuje seno. Na istovetan način, sebi je, početkom prošle godine, presudila i N.G. (11), iz istog mesta.

- Dobili smo dojavu da je devojčica od 15 godina pronađena mrtva – kaže za ''Novosti'' izvor blizak istrazi. – Odmah smo se uputili na lice mesta, ali je rodbina već telo skinula sa grede i uplalila sveće. Devojčica nije ostavila oproštajno pismo.

Prema rečima sagovornika, tragedija se odigrala u okolini Zlota, na imanju u rejonu zvanom Dubrava, a da se nešto čudno dešava posumnjao je otac devojčice.

- Otac maloletnice je bio na poslu i pozvao ju je na mobilni telefon – dodaje naš izvor. – Ona se, međutim, nije javljala, pa je otac pozvao svog sina i rekao mu da ide da pronađe sestru.

Dečak je krenuo da traži sestru. Obišao je celo imanje, pre nego što je ušao u staru kuću, koja se nalazi nedaleko od nove kuće.

- Prema rečima dečaka, kada je otvorio vrata, video je sestru obešenu o tavansku gredu – nastavlja naš izvor. – Odmah je pozvao oca, koji je obavestio policiju, a onda došao kući.

Kada su organi reda došli na lice mesta, telo devojčice je bilo skinuto sa grede. Rodbina je već M.G. i presvukla i upalila sveće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Umorni Lav

    2. decembar 2016 | 11:46

    kakav se ovo crni oblak nadvio nad Srbijom u poslednje vreme.. Dusa me boli kada procitam ovako nesto, ako deca nemaju volju za zivotom onda je zadnje vreme doslo. Saucesce porodici.

  • Kokica

    2. decembar 2016 | 11:45

    Sa decom mora mnogo da se prica i mnogo vremena provedti sa njih neznaci nista samo da se izgrde ali?!

  • Lols

    2. decembar 2016 | 11:37

    O gospode boze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA