Nesvakidašnji obračun: Jelena se napila, pa uzela pištolj i upucala svog bivšeg dečka policajca

Policija je protiv devojke podigla krivičnu prijavu, a na saslušanju koje je zakazano za 22. decembar će se saznati da li je motiv bila ljubomora ili je pištolj slučajno opalio

  • 2

Danas u Opštinskom tužilaštvu u Kragujevcu, policijska stanica iz Krića je podnela krivičnu prijavu protiv Jelene M. (31) zbog osnova sumnje da je izazvala opštu opasnost kada je 23. novembra ove godine iz pištolja "CZ 99" ispalila jedan projektil u policajca iz istog mesta, Dragana Ilića (46), zvanog Pirovac.

On je zadobio tešku telesnu povredu jer ga je projektil pogodio u butinu, i presekao mu arteriju, zbog čega je hitno operisan u Kliničkom centru.

Tužilaštvo će nakon ispitivanja svedoka odlučiti kako će ovo delo da se kvalifikuje na kraju, ali se zna da je policajac bio sa Jelenom u vezi, te da je ona nakon slavlja na kome su bili uzela pištolj i ispalila hitac.

Akteri ovog nesvakidašnjeg događaja su, prema saznanjima u policiji, bili u pripitom stanju.

Da li je motiv ljubomora ili je pištolj opalio slučajno, znaće se nakon 22. decembra, za kada je zakazano saslušanje svih aktera pred tužiocem.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA