SVI DETALJI UŽASA U DOMU ZA DECU OMETENU U RAZVOJU U VETERNIKU: Zario makaze cimeru u grudi

Povređeni štićenik odmah je prevezen u Urgentni centar, a Dragan je prvo hospitalizovan na odeljenju psihijatrije, ali mu je posle odluke tužioca ipak određen policijski pritvor zbog pokušaja ubistva

  • 0

Štićenik doma za Decu ometenu u razvoju u Vetrrniku, Dragan M. (27) iz Novog Sada zabio je makaze u grudi cimeru Zoltanu B. (31) iz Bečeja.

 

UŽAS U DOMU ZA DECU OMETENU U RAZVOJU U VETERNIKU: Štićenik izboden makazama

 

Nemila scena se dogodila u sobi koju njih dvojica dele. Nakon što je osoblje čulo vrisku, pozvali su Hitnu pomoć i policiju.

 

Povređeni štićenik odmah je prevezen u Urgentni centar, a Dragan je prvo hospitalizovan na odeljenju psihijatrije, ali mu je posle odluke tužioca ipak određen policijski pritvor zbog pokušaja ubistva.

 

- Mladić se nalazi u teškom stanju na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra - saopštila je za Kurir Jelena Jurišin, portparolka Kliničkog centra Vojvodine. Kako pišu mediji, štićenici koji borave u vaspitnoj grupi na času su pravili ukrase od papira za ukrašavanje novogodišnje jelke.

 

- Dragan je iskoristio momenat dok je vaspitač kitio jelku da ukrade makaze i pobegne sa časa. Otrčao je u sobu u kojoj je bio Zoltan i odmah ga ubo. Ne znamo da li su pre toga imali neki sukob koji nisu pokazivali pred drugima. Ono što je tajna je da je Dragan već pokušao sebi da oduzme život, kada je skočio sa drugog sprata, a razlog je bio da nekoga pošalje u zatvor. Govorio je kako bi i sam rado u zatvor jer mu je dosta doma - rekao je Kurirov izvor.

 

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA