TELEKOM SRBIJA I RED COMMUNICATION U SAMOM VRHU EVROPE: Teslin vremeplov u pet najboljih projekata u Evropi u oblasti nauke i obrazovanja!

U konkurenciji vrhunskih PR projekata najvećih svetskih kompanija, inovativni projekat "Teslin vremeplov" izabran je kao jedan od pet najboljih u Evropi, u kategoriji Nauka i obrazovanje

  • 0

Kompanija Telekom Srbija i PR agencija Red Communication odabrane su među pet najboljih na evropskom konkursu "Excellence Awards" za najistaknutija dostignuća iz oblasti komunikacija i odnosa sa javnošću.

 

TESLIN VREMEPLOV posetio Banja Luku!

 

TESLIN VREMEPLOV U SRCU ŠUMADIJE: 4D projekcija priče o srpskom naučniku (FOTO)

 

- Telekomunikacije i upotreba modernih tehnologija predstavljaju vid komunikacije koja ljude povezuje i zbog toga nam je veoma drago što je doprinos projekta "Teslin vremeplov" prepoznat i na evropskom nivou. Raduje nas što se u veoma jakoj konkurenciji, "Teslin vremeplov" izdvojio među pet najboljih i tako stigao i do evropske publike - izjavila je direktorka Sektora za PR Telekoma Srbija, Marija Bošković.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

- Interesovanje koje je "Teslin vremeplov" izazvao u medijima i javnosti dokaz je da smo uspeli u našoj nameri da dopremo do što većeg broja ljudi. Veoma smo ponosni što je naš rad prepoznat od strane naših evropskih kolega, inače vrhunskih PR stručnjaka - izjavila je Danijela Popović Jurić, generalna direktora PR agencije Red Communication.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

"Excellence Awards" predstavlja najznačajnije priznanje u oblasti komunikacija koje se istovremeno dodeljuje najboljim PR projektima na pet kontinenata. Ovogodišnja, deseta po redu nagrada za region Evrope posebno se istakla jakom konkurencijom sa više od 1.500 prijavljenih kandidata. Po odluci žirija kojeg čine najcenjeniji evropski stručnjaci za odnose sa javnošću, pored "Teslinog vremeplova" kao jedinog predstavnika iz Srbije, u uži krug su ušli i projekti velikih svetskih kompanija poput Microsofta, Samsunga, Coca-Cole, BBC-a, Deutsche Telekoma, BMW-a, ali i međunarodnih institucija kao što su Evropska komisija, UN i UEFA.

 

(Telgraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA