VELIKI POŽAR KOD KRALJEVA: Vatra do temelja sravnila celo domaćinstvo!

Uzrok požara su, najverovatnije, neispravne instalacije

  • 0

U domaćinstvu Miloice Ćurčića, u selu Bukovica kod Kraljeva, buknuo je veliki požar u kojem su do temelja izgoreli štala sa domaćim životinjama i pomoćni objekti. Iz vatrene stihije domaćini nisu uspeli da spasu kravu, junicu i krmaču.

Muškarac u Kragujevcu je prolazio pored dece, a onda im uradio nešto najgore (VIDEO)

Do temelja su izgoreli štala, trem, radionica sa alatom, četiri sena, salaš sa žitom , dva atomizera za prskanje voća - piše portal Kraljevo online.

Jedna ekipa vatrogasaca iz Kraljeva stigla je za dvadesetak minuta nakon poziva i počela sa gašenjem požara, a zbog snage vatrene stihije, u pomoć je potom pristigla još jedna ekipa koja je sprečila da se požar proširi i na ostale objekte u domaćinstvu.

Iako Bukovica ima Dobrovoljno vatrogasno društvo, obučenu ekipu za gašanje požara i vatrogasno vozilo, oni tokom požara u svom selu nisu intervenisali.

Uzroke požara ispituje protivpožarni inspektor sektora za vanredne situacije, a kako Kraljevo Online nezvanično saznaje izrok požara su najverovatnije neispravne elektroinstalacije.

(Telegraf.rs/Kraljevoonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA