Uoči tragedije u Aleksincu, ubica uputio JEZIVU PORUKU Gordani i Milunu!

Karalić nije mogao da se pomiri sa činjenicom da već nekoliko meseci nije u vezi sa Gordanom

  • 0

Miodrag Karalić, koji je osumnjičen da je ubio bivšu devojku Gordanu Josifović iz Kruševca, navodno je njoj i njenom sadašnjem dečku Milunu Kostiću, dao rok od nekoliko dana da se raziđu.

Talačka kriza u Srbiji: Ubio devojku kod Kruševca, a sad se sumnja da je oteo njenog partnera i odveo ga prema Sokobanji!

Oni ga nisu poslušali, pa ih je Karalić zbog toga oteo. Iako se za dvojicom muškaraca još traga, pretpostavlja se da je Miodrag ubio i Miluna, a zatim sebi presudio.

- Karalić nije mogao da se pomiri sa činjenicom da već nekoliko meseci nije u vezi sa Gordanom - rekao je izvor blizak istrazi.

- Verovatno je sve ovo isplanirao, jer je pozajmio od poznanika auto "opel kadet". Tako je u ponedeljak popodne kolima došao do ulice Miletine bune gde je radila žrtva - dodao je izvor.

Poznaniku je ranije predočio da mu je auto potreban kako bi završio neki posao u Nišu.

Uhapšen zbog nasilja u porodici: Vređao, omalovažavao i tukao suprugu

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Goci nije bilo uvek lako u životu, ali se nije nikad predavala. Bila je sjajan kolega, a da ne govorimo kakva je bila požrtvovana majka. Brinula je o sinu, koji je lane imao operaciju - priča Miloš Radonjić, vlasnik Tehničkog pregleda "Sara", gde je radila nesrećna žena.

I pred kolegama sa kojima je radila od ove godine, Gordana je pokušavala da objasni Karaliću da je njihova veza trajno gotova. U Gordaninom okruženju su verovali u novu vezu sa Milunom Kostićem, poreklom iz kruševačkog sela Lazarevac. On je ove nedelje trebalo da se vrati u Austriju gde živi već duže od 20 godina. Govorilo se i o venčanju ovo dvoje zaljubljenih.

Ti snovi su, međutim, zauvek prekinuti u ponedeljak, a od utorka, kada je Gordanino telo pronađeno nadomak sela Bradarac kod Aleksinca, njena porodica živi na relaciji Niš - Kruševac.

Gordanin rođeni brat Goran Đorđević svedoči da su tragične vesti saopštili starim roditeljima tek u sredu posle podne.

- Ne znam u ovom trenutku kada ćemo moći da preuzem otelo sa Instituta za sudsku medicinu u Nišu i kada će biti sahrana - kaže Goran.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević potvrdio je da je obdukcijom utvrđeno da je Gordana Josifović ubijena iz vatrenog oružja.

Nezvanično, usmrćena je sa dva ili tri metka. Pripadnici žandarmerije su i u četvrtak nastavili detaljno pretraživanje terena oko Bradarca, Mozgova, Rutevca, Aleksinca i Ražnja. Za sada istražni organi nisu našli čaure metaka ili tragove koji bi ih vodili ka osumnjičenom Karaliću ili ka nestalom Kostiću.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA