Ubijeni miljenici prolaznika: Otrovani psi u Zaječaru, umirali u najvećim mukama (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

- Odmah smo došli, ali bilo je već kasno. Psi su umirali u najvećoj agoniji. Najpre im je izlazila pena na usta, a potom krv na nosu, ustima, zadnjici - rekla je Ivana Đokić, član Udruženja BETA

  • 17

U park-šumi Kraljevica, u Zaječaru, nepoznata osoba juče je otrovala nekoliko pasa koje su građani i deca obožavali.

ŽUĆA JE ČUVAO ZRENJANIN I SVI SU GA VOLELI: Sad će u njegovu čast organizovati koncert zahvalnosti (FOTO)

Otrov je bačen u podnožju Kraljevice, pored sportske hale i šetališta, i to na mestu gde ima puno dece. Članove Udruženja BETA, koji brinu o napuštenim životinjama, pozvali su šetači.

- Odmah smo došli, ali bilo je već kasno. Psi su umirali u najvećoj agoniji. Najpre im je izlazila pena na usta, a potom krv na nosu, ustima, zadnjici. Trpeli su strašne bolove. Sve se odigralo munjevito, uginuli su za oko pola sata, sat, nakon što su otrovani.

- Jednog psa smo uspeli da odvedemo kod veterinara, ali je i on uginuo na stolu - rekla je Ivana Đokić, član Udruženja BETA.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) VEZALI psa za zaprežna kola, pa ga VUKLI po celom GRADU! (VIDEO)

Policija je izašla na lice mesta i izvršila uviđaj. Donatori iz inostranstva, ljubitelji pasa, nude nagradu od 300 evra svakom ko ima pouzdane informacije o počiniocu.

- To je bio mali čopor umiljatih pasa. Radovali su se svakom prolazniku jer tu ima mnogo šetača i skoro svi su ih hranili. Bili su očišćeni od parazita, uhranjeni, sterilisani, imali su svoje kućice, redovne obroke. Zaista su bili umiljati, veseli, voleli su da ih prolaznici maze... - kaže Ivana Đokić.

UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI U ŠAPCU: Pas izujedao decu, naneo im povrede po licu i nogama

Ovo udruženje je i na svojoj Fejsbuk stranici oistavilo uznemirujući snimak umirućeg psa koji im je poslao meštanin sa željom da se počinilac strogo kazni.

Pogledajte u kakvim su mukama umirali ovi psi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    12. decembar 2016 | 14:23

    Sramota!Strasno je to, sto covek moze da uradi zivotinji!Najstrozije kazniti!

  • cinjenica

    12. decembar 2016 | 14:27

    Ljudi su najvece zveri.

  • Mala

    12. decembar 2016 | 14:03

    Jel moguce ovo??????? :(((((( nadjite monstruma sto.je ovo uradio!!!!!!! Zatvor i debela kazna!!!! Kada ce ova zemlja doneti kazne za ovakve incidente?????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA