≫ 

Hrvatski policajac je zaspao u svom krevetu - kada se probudio, usledio je šok: Obnaženi muškarac je ležao pored njega!

Navodno, mladić je bio na žurki i jednostavno je promašio stan

  • 4

Darko Prgomet, policajac iz Osijeka, ostaće upamćem po dva veoma neobčna slučaja. Prvi put je to bilo kada je jednu ženu srušio na pod na pešačkom prelazu dok je bilo upaljeno crveno svetlo, a u drugom slučaju je pronašao nepoznatog muškarca u svom krevetu!

Petina muškaraca radi ovu GEJ stvar iako NISU homoseksualci

Naime, kada se jedno jutro vratio iz noćne smene, ispratio suprugu na posao, Darko je legao na krevet u dnevnom boravku, a njihovo dvoje dece je spavalo u drugoj sobi.

Kada se probudio, pored sebe je ugledao mladića u donjem vešu i čarapama. Bio je poprilično pijan, a kada se probudio počeo je da "baulja" po stanu.

Prgomet je pozvao svoje kolege koje su nepozvanog gosta odvele u stanicu, gde se saznalo da on nije provalio u njegov stan.

Navodno, mladić je bio na žurki i jednostavno je promašio stan. Nije pravio nered, ali sasvim sigurno situacija nije bila nimalo prijatna za porodicu Prgomet, preneli su hrvatski mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA