NEZAPAMĆENA DRAMA U SRPSKOJ CRNJI: Kamiondžija rekao da nema ništa da prijavi na carini, a onda je počeo da se znoji! (FOTO)

Na pitanje carinika da li ima nešto da prijavi, vozač je odgovorio da nema ništa, ali je sumnju izazvala njegova vidna nervoza

  • 26

Carinici su na izlazu graničnog prelaza Srpska Crnja ka Rumuniji, sinoć sprečili da iz zemlje izađe tovar od gotovo 400.000 krijumčarenih cigareta bez akcizne markice, saopstila je Uprava carina.

TRAGEDIJA: Nadgrobni spomenik pao na dečaka i UBIO GA!

Zahvaljujući zalaganju carinika iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina, a nakon dužeg praćenja i analiziranja rizičnih pravaca koji se koriste za krijumčarenje cigareta, otkriven je i ovaj tovar.

Foto: carina Foto: carina

Cigarete su otkrivene u kamionu vukovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnji hrvatski državljanin, prevozeći tovar građevinskih kolica iz Hrvatske ka Rumuniji.

Foto: carina Foto: carina

Na pitanje carinika da li ima nešto da prijavi, vozač je odgovorio da nema ništa, ali je sumnju izazvala njegova vidna nervoza nakon što je upitan da pokaže tovar.

Foto: carina Foto: carina

Carinici su zato odlučili da detaljno pregledaju tovarni deo kamiona, gde su u sredini, među prijavljenim građevinskim kolicima, otkrili i 44 bela džaka puna krijumčarenih cigareta.

Iz sredine tovarnog dela kamiona ukupno je izvađeno gotovo 400.000 cigareta marke "Marble" bez akciznih markica, koje su privremeno zadržane do okončanja postupka.

Foto: carina Foto: carina

Sredinom oktobra na istom graničnom prelazu, u jednom kamionu, na vrhu uredno prijavljenog tovara, otkriveno je 700.000 krijumčarenih cigareta iste marke, u crnim, plastičnim vrećama, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA