Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Ako ste propustili nešto od vesti u poslednja 24 sata, ovde ih možete pročitati na jednom mestu

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije i celog sveta, kao i brojne zanimljivosti stizale su iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem sajtu izdvojile su se sledeće:

Aleksandar Vučić održao konferenciju za štampu povodom jučerašnjeg incidenta, tačnije činjenice da je Hrvatska blokirala otvaranje poglavlja 26 u pregovorima EU i Srbije, koje je trebalo da sutra bude otvoreno zajedno sa poglavljima 5 i 25.

- Nas je podržalo 27 zemalja članica, a samo jedna nije - rekao je Vučić u Vladi Srbije. Pogledajte ceo video sa konferencije na linku ispod.

Pravili smo anketu "Da li biste promenili veroispovest zbog partnera? Muškarci i žene u Srbiji ne misle isto" želeći da saznamo da li smo spremni da sledimo šta kaže Biblija, tačnije da "ne treba da biramo bračnog druga druge vere". Brojni su primeri onih koji su zbog ličnog uverenja, ali i zbog budućeg bračnog partnera, izabrali da islam stave ispred pravoslavlja ili da baptizam zamene za budizam. Šta biste vi uradili da ste na tom mestu!?

Novo naoružanje stiže. Vojska Srbije će pored "migova" dobiti i 30 borbenih vozila "hamer", vrednih najmanje tri miliona dolara. Migovi iz Rusije bi trebalo da stignu 1. marta naredne godine u Srbiju, potvrdio je Sergej Lavrov tokom svoje posete Srbiji. Takođe, i iz Amerike nam stiže oružje, pročitajte koje...

Novak Đoković konačno je prelomio ko će mu biti glavni trener naredne sezone, posle odlaska Borisa Bekera.

Agonija u sirijskom gradu Alepu se nastavlja. Očevici javljaju da se tamo dešava genocid dok se borbe oko sirijske vojske i pobunjenika privode kraju. Svetski mediji pominju da je došlo do primirja, pobunjeničke snage su se predale. A kakve poruke šalju zarobljeni civili pročitajte u tekstu ispod.

Danas smo pisali o tome šta se krije iza slike nastale trenutak pre ubistva Željka Ražnatovića Arkana. Na fotografiji nastaloj i Interkontinentalu u društvu Željka Ražnatovića nalaze se Milenko Mandić i Dragan Garić - koji su takođe ubijeni, ali i bivši direktor Komercijalne banke Ljubomir Mihajlović.

Srpski carinici su na graničnom prelazu Batrovci sprečili pokušaj krijumčarenja 129 odstreljenih ptica koje pripadaju strogo zaštićenim vrstama. Prilikom detaljne kontrole u prtljažniku automobila “BMW X5“ bugarskih registarskih oznaka, u dve kutije od stiropora, u šest PVC kesa pronađeno je 127 primeraka poljske ševe „alauda arvensis“, jedna zelentarka „”arduelis chloris“ i jedan čvorak “sutrnus vulgaris“.

Drama u takmičenju "Zvezde granda". Takmičar je ljut na Sašu Popovića besno vikao kako su pustili da prođe dalje kandidata koji je plakao i ležao na podu, ali ne i njega poštenog. Video ove scene nalazi se u tekstu ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA