PROŠLO JE ŠEST MESECI OD ZLOČINA KOJI JE PARALISAO SRBIJU: Vladica vraćen sa posmatranja u zatvor

- Neka ga kastriraju. Nije mu ništa kada su ga vratili sa psihijatrijskog posmatraja. Ništa njemu ne fali - ogorčeno će Anđelinina baka Dušanka, dok meštani Vratarnice kažu da ga "treba ubiti, jer takvi poput njega ne treba da žive"

  • 8

Građani Srbije su ostali u šoku kada ih je dočekala vest da je 9. jula Vladica Rajković (28) iz sela Vratarnica u blizini Zaječara, silovao, a zatim pesnicama i kamenjem ubio troipogodišnju Anđelinu Stefanović, koji je nedavno vraćen u zatvor sa posmatranja iz specijalne bolnice u Beogradu.

MOG BRATA TREBA IZVESTI NA ULICU I ISECKATI NA KOMADE: Očaj davno izgubljene SESTRE MONSTRUMA iz Zaječara!

Prema rečima Dušanke Stefanović, bake ubijene devojčice, Vladica je vraćen u Zaječar, a ona zahteva da krvnik bude najstrožije kažnjen.

SUROVA ISTINA O MONSTRUMOVOM DETINJSTVU: Majka ga ostavila kad je bio dete, on ju je našao, ali ga je OČUH OTERAO!

- Neka ga kastriraju. Nije mu ništa kada su ga vratili sa psihijatrijskog posmatraja. Ništa njemu ne fali - ogorčeno će Dušanka, koja priprema šestomesečni pomen maloj Anđelini.

Kako forenzičari spavaju kada rade na jezivim slučajevima ubistava (VIDEO)

Kako dalje priča, Danijela se još uvek nije oporavila od šoka, ali da se neće vratiti svom suprugu u Zaječar, sa kojim ima dvoje maloletne dece.

Foto: Informer Foto: Informer

"NEKA SE SAM NOSI SA ZLOM KOJI JE POČINIO, NEĆU GA POSETITI U ZATVORU": Otac se odrekao Vladice Rajkovića!

- Obilazimo Anđelinin grob, a ništa ne znamo kada će da sude njenom ubici. Ni od koga nismo dobili pomoć, niti nas ko obilazi - priča Dušanka koja živi sa ćerkom Dušankom i suprugom.

DEVOJKA KOJA SE DRUŽILA SA MONSTRUMOM otkrila je njegovu NAJVEĆU TAJNU IZ DETINJSTVA!

Dušanka je napomenula da je nedavno preminuo Vladičin deda koji ga je odgajio i koji je bio nepokretan, ali i da nije u kontaktu sa njegovom bakom, kao i to da jedino kontaktira sa njegovim bratom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Njega treba ubiti. Takvi ne treba da žive - kazali su meštani koji su istali da Vladici ne treba suđenje.

Podsetimo, Rajković je priznao da je 9. jula odveo Anđelinu sa rođendana iz kuće svog brata, a zatim ju je silovao i ubio udarcima kamenom u glavu. Nakon što se presvukao i oprao krv sa sebe, vratio se na slavlje kao da se ništa nije dogodilo. Tokom istrage se ispostavilo da na duši ima još jednu žrtvu, svoju bivšu ljubav Draganu Stanković (47), kojoj je dugovao 3.000 evra i koja je to platila glavom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeдaн oд Cpбa

    14. decembar 2016 | 09:51

    Više puta sam rekao da je svaka kazna,pa i smrtna,za ovakvog monstruma gotovo pa beznačajna. Ćelija metar sa metar,metar visine,da ne može ni da se ispravi ni da se uspravi,bez svetla i prozora,bez vode i WC-a,da do kraja života bude u mraku,u sopstvenim g**nima da se davi i udavi. To je za ovakve.Nek mi Bog oprosti,a branioci ljudskih ''prava'' neka me kritikuju koliko hoće,ali za monstruma koji siluje dete,ubije ga i potom se zabavlja kao da se ništa nije dogodilo,ovakve radikalne kazne su jedino ispravne,jer pravde ionako ne može biti.

  • Bakir i

    14. decembar 2016 | 08:56

    I smrtna kazna je blaga za taj zlocin ..

  • Aleksis

    14. decembar 2016 | 09:40

    Sram bilo citavo sudstvo. Sta se ceka??? Da dokazu da je uracunljiv?! Deteta nema,on je ubica cemu cekanje vise?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA