Detalji horora u Aleksincu: Pedofil na silu odveo devojčicu i držao je zatvorenu u kući. Dete pobeglo pukom srećom!

Roditelji su istraumirani zbog situacije koja je zadesila njihovu porodicu, ali zbog straha da će se nasilnik osvetiti zbog prijave, oni ipak sami neće pokretati nikakve tužbe

  • 9

D. B. (27) iz Aleksinca, uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je silovao devojčicu M. T. (14) iz sela Prćilovice.

Odvratni trener pedofil sve priznao: Ulazio sam dečacima pod tuš posle utakmica, ali nisam nikad silovao (VIDEO)

Prema rečima roditelja devojčice, D. B. ju je upoznao na vašaru u Aleksincu u julu, kada je uz silu primoravao devojčicu da odu kod njega kući kako bi se navodno udala za njega. Međutim, on je devojčicu držao do jutra, a ona je uspela da pobegne kada je osumnjičeni zaspao.

Roditelji su istraumirani zbog situacije koja je zadesila njihovu porodicu, ali zbog straha da će se nasilnik osvetiti zbog prijave, oni ipak sami neće pokretati nikakve tužbe.

- Naše ćerke su otišle na vašar, tamo su se upoznali. Koliko ja znam, on ima i ženu i dete i poznat je po nasilničkom ponašanju. Vukao ju je, pretio i ona je morala sa njim da krene kući kod njega. Kada je druga ćerka došla kući, toliko je bila uplašena da nam nije odmah rekla šta se dogodilo, kada sam ujutru ustao i video da je nema, krenuo sam da je tražim - priča devojčicin otac.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Kako nezvanično saznaje Blic, D. B. je devojčicu celu noć držao u kući u Aleksincu gde ju je navodno silovao. roditelji nerado govore o incidentu jer su i sami uplašeni šta će se dogoditi ako nasilnik bude oslobođen.

Devojčicini roditelji kažu da je njihova ćerka istraumirana.

- Trenutno je u školi i trudi se da vodi normalan život. Vodili smo je kod lekara, bilo je šta je bilo. Mi se plašimo njega i osvete, mi nećemo protiv njega pokrenuti nikakvu prijavu, onako kako zakon nalaće neka bude tako. Ona je u subotu išla da ga prepozna kada su ga uhapsili, veoma je uznemirena - priča majka devojčice S. T.

Nesrećna devojčica odmah je prijavila silovanje koje se dogodilo 13. jula, a D. B. je u nedelju uhapšen. U naselju u kom živi niko nije bio raspoložen za razgovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Recepcionar

    14. decembar 2016 | 17:20

    Pa ti idioti i napadaju te nezaštićene i slabe.

  • Aleksis

    14. decembar 2016 | 17:55

    Ne razumem ove roditelje.

  • Mimi

    15. decembar 2016 | 08:51

    Kakvi su to roditelji kad se boje da zastite svoje dete ne razumem...za svoju decu zivot dajem ali i zivot oduzimam bez razmisljanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA