≫ 

Zatvorenici pokušali da kastriraju silovatelja i ubicu male Anđe

Nekoliko zatvorenika pokušalu je zaista da kastrira silovatelja u zatvoru, ali je to sprečeno od strane čuvara

  • 40

Vladica Rajković (28) iz sela Vratarnica nadomak Zaječara, koji je 9. jula silovao, a potom i ubio troipogodišnju Anđelinu Stefanović, vraćen je u zatvor sa posmatranja iz specijalne bolnice u Beogradu.

PROŠLO JE ŠEST MESECI OD ZLOČINA KOJI JE PARALISAO SRBIJU: Vladica vraćen sa posmatranja u zatvor

Dušanka Stefanović, baka zverski ubijene devojčice, kaže da je čula da je Rajković vraćen u Zaječar i zahteva da krvnik bude najstrože kažnjen.

- Neka ga kastriraju! Nije mu ništa kada su ga vratili sa psihijatrijskog posmatarnja. Ništa njemu ne fali - ogorčena je Dušanka, koja priprema šestomesečni pomen maloj Anđelini.

Ona navodi da se njena ćerka Danijela još nije oporavila od šoka, ali da se neće vratiti svom suprugu u Zaječar, sa kojim ima dvoje maloletne dece.

- Obilazimo Anđelinin grob, a ništa ne znamo kada će da sude njenom ubici. Ni od koga nismo dobili pomoć niti nas ko obilazi - kaže Dušanka, koja živi sa ćerkom Danijelom i suprugom.

Prema nepotvrđenim informacijama, nekoliko zatvorenika pokušalu je zaista da kastrira silovatelja u zatvoru ali je to sprečeno od strane čuvara.

Pokušali smo da dobijemo i zvaničan odgovor od nadležnih u MUPu ali odgovora za sada nema.

(Telegraf,rs / Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA