DRAMA U SARAJEVU: Mrtav pijan sa 3,2 promila u krvi zario nož u ROĐENOG BRATA

- Elmir je pijan istog dana oko 18.40, u Ulici Kanara, opština Novo Sarajevo, oštrim predmetom naneo teške povrede A.B. - navedeno je u jučerašnjem saopštenju iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS)

  • 0

Elmir Bostandžija (39) iz Sarajeva je uhapšen zbog sumnje da je tokom svađe u kući nožem pokušao da ubije tri godine mlađeg brata Admira.

KRISTIJAN OTEO PRIJATELJA I ZLOSTAVLJAO GA U SVOM STANU: Tukao ga je i pretio da će ga silovati i zaklati!

Navodeći inicijale osumnjičenog, iz policije su saopštili da su ga pripadnici sarajevske Druge policijske uprave uhapsili sinoć oko 21 sat, pišu "Nezavisne".

- On je pijan istog dana oko 18.40, u Ulici Kanara, opština Novo Sarajevo, oštrim predmetom naneo teške povrede A.B. - navedeno je u jučerašnjem saopštenju iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).

Povređenom je lekarska pomoć ukazana u KCU u Sarajevu, gde je na Klinici za torakalnu hirurgiju zadržan na daljem lečenju. Po nezvaničnim informacijama, u prvi mah su povrede ubodenog muškarca okarakterisane kao lakše, ali se detaljnim pretragama ustanovilo da je ipak reč o težim povredama.

Prema informacijama koje su procurele u javnost, krvavom napadu, koji je policija okarakterisala kao pokušaj ubistva, prethodila je žestoka svađa između dvojice braće, a svemu je kumovao i alkohol. Osumnjičeni Elmir, naime, zatečen je u stanju teškog pijanstva.

Naknadnim alko-testiranjem ustanovljeno je da je on imao čak 3,2 promila alkohola u krvi. Sve se, kako se spekuliše, izdešavalo nakon što je Admir prigovorio Elmiru zbog njegovog "stalnog pijančenja" i činjenice da ne radi ništa i da maltretira njihovu majku Umu.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Po pisanju sarajevskih medija, navodno su se Elmir i Admir često sukobljavali zbog Elmirove višegodišnje zavisnosti od alkohola. Tako je bilo i preksinoć. Uma Bostandžija, njihova majka, kroz suze je ispričala šta se dešavalo.

- Prigovarao mu je da ništa ne radi, da samo pije. To je istina, ne trezni se evo već 20 godina, stalno imamo probleme s njim. Kada mu je to rekao, ovaj je zgrabio nož i zario ga u Admira. Evo idem gore u bolnicu, mnogo je krvario, pola ga nema, čini mi se. Onoga su odveli, u zatvoru je - rekla je majka.

Sumnja se da je odjednom pijani Elmir uhvatio nož, te je brata ubo ispod levog pazuha. Elmir je danas nakon kriminalističke obrade u sarajevskoj policiji predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

- Uviđaj su obavili policijski službenici koji nastavljaju rad na rasvetljavanju i dokumentovanju opisanog krivičnog dela - naveli su iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA