Inspekcija stigla u Dom za decu zbog smrti beskućnika u Novom Sadu

Nakon obavljenog nadzora i izveštaja, Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova će objaviti na sajtu i izdati saopštenje o naloženim merama za otklanjanje eventualnih nepravilnosti u radu ustanova socijalne zaštite

  • 9

Inspektori Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova obavljaju vanredni inspekcijski i vanredni nadzor nad stručnim radom Centra za socijalni rad Novi Sad i Doma za decu i omladinu "SOS Dečije selo dr Milorad Pavlović" Sremska Kamenica, u kojima su obitavala tri maloletnika osumnjičena za smrt beskućnika Dragutina Todorčevića (64) u Novom Sadu.

ZAPALILI SU BESKUĆNIKA VELIKOG SRCA: Dragutin je bio pesnik koji je pomagao oboleloj deci (VIDEO)

Tragičan zločin se dogodio kada je glavnoosumnjičeni dečak S. J. (12) u noći između ponedeljka i utorka zapalio nesrećnog čoveka koji je ležao iza lokalne prodavnice na Bulevaru Oslobođenja.

DEČAK PIROMAN ZAPALIO ČOVEKA IZ ZABAVE? Užasavajući detalji nezapamćenog zločina u Novom Sadu

Nakon obavljenog nadzora i izveštaja, kako prenosi N1, Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova će objaviti na sajtu www.socijalnapolitika.vojvodina.gov.rs i izdati saopštenje o naloženim merama za otklanjanje eventualnih nepravilnosti u radu ustanova socijalne zaštite.

Novosadska policija identifikovala je i saslušala dečaka (12) osumnjičenog da je u Novom Sadu namerno zapalio beskućnika, koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atina

    15. decembar 2016 | 17:41

    Nadlezni Doma za decu su odgovorni i treba da snose posledice jer su dozvolili da im sticenici u 3 ili 4 sata ujutru budu van prostorija te ustanove.

  • Blickrig

    15. decembar 2016 | 19:15

    Pravda za beskucnika a mali zlotvor da se kazni za ubistvo

  • nenad

    15. decembar 2016 | 18:46

    Na zalost to su deca rasla u domu bez majcinog zagrljaja bez ljubavi. Njihov postupak nicim ne moze da se opravda ali njihov zivot je tuzan i nesrecan. Nasi socijalni radnici nisu ti koji ce od njih napraviti ljude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA